Pinoldøre

Arkitektoniske døre der hæver barren

Pinoldøren er et kunstværk i sig selv. Den giver dig en oplevelse af kvalitet og stabilitet, når du åbner og lukker den. Der skal blot et enkelt lille skub til at åbne og lukke en Vahle Pinoldør.

Vahle Pinoldøre er opbygget på en unik måde med nærmest usynlige hængsler i gulv og loft. Det er en æstetisk og funktionel løsning, som kan monteres helt enkelt, også i eksisterende byggeri.

Vahle kan lave pinoldøre i store størrelser, hvilket giver dig stor fleksibilitet i forhold til dit projekt og dine ønsker.

Pinoldør og Carpenter's dør i egetræ

Pinolddør i eg og glas er på samme tid enkel og stilfuld og giver samtidigt maksimal komfort og funktionalitet i en moderne villa.

En pinoldør er nem at montere i eksisterende byggeri

Der skal blot to pinolhængsler til at montere en Vahle Pinoldør: Ét, der sidder i toppen og ét, der sidder i gulvet. Beslagene kan bære meget tunge døre, og alligevel er de meget minimalistiske, så du stort set ikke bemærker dem. Hængslerne kræver så lidt plads, at de også kan monteres i gulve med gulvvarme installeret.

Uden karm er der fuld fokus til selve dørbladet og det betyder samtidigt, at pinoldøren er utroligt velegnet til montering i eksisterende byggerier.

En pinoldør giver plads i rummet

Ligesom med skydedøre så giver pinoldøren luft i rummet. Når den er åben ligger den nemlig plan med væggen og optager ingen gulvplads. Døren kan fastholdes i tre positioner, hvilket gør det muligt at åbne døren mod begge rum.

Materialevalg og design afhænger af, om du ønsker, at pinoldøren skal være en udsmykning i sig selv, eller gerne vil have at den skal ”forsvinde” i arkitekturen.

Pinoldør hvid

Hvide, glatte pinoldøre giver ro og flytter fokus på arkitektur og udsigt i denne moderne pragtvilla.

Pinoldøre Copenhagen Plant Science Centre fyrretræ

På Copenhagen Plant Science Centre (Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet) har de valgt pinoldøre beklædt med fyrretræ, hvilket spreder varme i gangarealet.

Pinoldøren integreres i væggen

Pinoldøre kan integreres i væggen ved at anvende samme materiale til både døren og væggen. På den måde forsvinder døren rent visuelt i rummet, og du opnår en tapeteffekt med helt ens overflader på dør og væg.

Dørens udtryk afhænger af den overflade, som du vælger til døren. Du kan for eksempel vælge træ eller malet.

Pinoldøren som flytbar væg

Vi kan lave vores pinolhængte døre uden karm, hvilket giver døren et enkelt, minimalistisk udtryk, der egner sig til moderne arkitektur.

Pinoldøren er letgående selv i stor størrelse og har karakter af en flytbar væg, der nemt kan aflukke en del af huset eller fungere i et gangareal.

ECCO pinolhængte dør

De fire pinolhængte døre fungerer som væg, når de er lukkede, og som åbning mellem mødelokale og storrum, når de åbne.

Pinoldør egetræ og glas Idealhuse

Denne pinoldør i egetræ og glas matcher huset interiør i arkitekttegnet udstillingshus.

Vahle Pinoldør – et æstetisk valg til det moderne hjem

I moderne hjem med store og åbne rum kan en pinoldør med sin naturlige diskrete natur, være en æstetisk og samtidig funktionel arkitektonisk løsning.

Døren kan produceres i store størrelser, og den egner sig godt til rum, hvor døren har en vigtig funktion uanset om den er lukket eller åben.

Få inspiration på Instagram.

Skal din dør flytte grænser?

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen sætte drømmene i spil. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Pinoldøre i eg ECCO Global Marketing Headquarter

På Tietgenkollegiet danner døre og vægge et samlet kunstværk med overflader i printet krydsfiner.

Pinoldør eg og glas

Hvad koster en Vahle pinoldør?

Vahle pinoldøre varierer rigtig meget i pris – alt efter materiale, design, dimensioner og hængselvalg.

Vi er giver altid gerne et prisoverslag baseret på dit projekt og dine ønsker.

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter