Mail ikon Menu ikon

Dinesen FRAMED by Vahle

Vores ”Rolls-Royce” dør

Dinesen FRAMED by Vahle døren er udviklet i samarbejde med Dinesen og arkitekt Lars Vejen fra Design Studio Lars Vejen. Døren er helt unik i udtryk, kvalitet og konstruktion. De massive træplanker er fundamentet for det helt særlige design, som med dørens konstruktionen sikrer en holdbar og stabil dør.

Er du vild med det nordiske udtryk, vil denne trædør være et smukt og enestående element i din moderne bolig.

Dinesen FRAMED by Vahle

Hviidsminde Specialklinik har de valgt Dinesen HeartOak til deres FRAMED døre.

Formfuldendt trædør i enkelt design og massive træplanker

Dinesen FRAMED by Vahle kombinerer markedets mest luksuriøse og smukke træplanker fra Dinesen med Vahles solide og stabile dørkonstruktion. Døren har et minimalistisk udtryk, idet det blot består af to massive træplanker. Den har desuden skjulte hængsler, så designet står helt enkelt, og træets smukke struktur virkelig kommer i fokus.

Døren kan produceres i 5 forskellige typer af Dinesen træplanker: Douglas (classic/natural), HeartOak, GrandOak (classic/natural).

Se Dinesen Douglas her

Se Dinesen HeartOak her

 

Dinesen

Dør fra gulv til loft

FRAMED er oprindeligt designet uden den traditionelle karm over døren, hvilket fremhæver plankernes længde og vertikaliteten i arkitekturen. Uden overkarm kan vi nemlig fremstille døren, så den går fra gulv til loft.

Foto: I denne gennemført smukke villa er der valgt Dinesen FRAMED by Vahle med døre fra gulv til loft.

Design: Lars Vejen
Projekt: Ardess & Lars Vejen

 

Villa S55 Dinesen FRAMED by Vahle

Med døre fra gulv til loft bliver der her skabt et minimalistisk look, hvor det smukke egetræ kommer helt og fuldt til sin ret.

Dinesen Layers FRAMED by Vahle heart oak

Højt æstetisk niveau med denne dør produceret af Dinesen HeartOak med de karakteristiske sløjfer. Dørene er er valgt, så de også fungerer som udsmykning i specialklinikken Hviidsmindes venteværelse.

Samme overfladebehandling til gulv og dør

FRAMED er designet med en vision om at lade dør og gulv smelte helt sammen. Vi leverer derfor som udgangspunkt altid dørene ubehandlet, så de kan få samme overfladebehandling som gulvplankerne og dermed få det helt samme udryk.

Det var er designmæssigt specifikt valg, at dør og gulv skulle have forskellige overfladebehandling. De valgte derfor at give dørene en mat olie, som associering til gamle egetræskirkegulve.

Nomineret til designprisen Danish Design Award

Det var med stor stolthed, at Vahle sammen med Studio Design Lars Vejen blev nomineret til Danish Design Award 2019 med Dinesen FRAMED by Vahle i kategorien ”Feel Good”.

Juryen sagde følgende om døren:

Dinesen-døren er et eksempel på ekstraordinært design. Træets naturlige æstetik understreges af innovationen i dørens karm. Det er enkelt, smukt, tilgængeligt og fascinerende og kan højne kvaliteten af både eksisterende og nye rum.

At blive nomineret i netop kategorien ”Feel Good” er en særlig ære. For det er netop essensen af, hvad vi stræber efter at levere med hver eneste Vahle dør – nemlig døre til det gode liv; døre der medvirker til at skabe rum, der er funktionelle, fulde af liv og rare at opholde sig i.

Nordic Design - Dinesen FRAMED by Vahle

Det smukke dørgreb fra Buster + Punch mathcer dørens æstetik med den helt perfekte tyngde, råhed og elegance.

Dinesen FRAMED by Vahle

Det flotte lyse Douglas træ skaber en smuk, varm og organisk kontrast til de rå detaljer i hvid og beton.

Træets varme som kontrast til det rå og minimalistiske

Dinesen FRAMED by Vahle er et blødt, organisk og varmt element til det moderne byggeri.

I denne villa har bygherre valgt en løsning, hvor døren skal fungere som kontrast til de rå betongulve. I dette tilfælde er den konstrueret i en traditionel karm, som giver en naturlig afgrænsning til gulv og vægge.

 

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen sætte drømmene i spil. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Dinesen FRAMED by Vahle Mejlborg Basement

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter