Carpenter’s Collection

Trædøre skabt af snedkermesteren

Traditionelt har Vahle designet efter kundens ønske. Denne serie er Vahles eget design, skabt af vores egen snedkermester.

Carpenter’s Collection er bygget i egetræ, som giver en holdbar dør, der kan give glæde i generationer. Dørene har en smuk, organisk træstruktur og en varm glød.

The Carpenter's Collection

Model I. De ubrudte lameller i døren skaber en smuk vertikalitet i rummet.

En unik dør i egetræ med fokus på design og funktionalitet

Designserien Carpenter’s Collection er designet af vores egen snedkermester, Ole Sten.

Trædørens stilrene linjer og smukke materialevalg afslører et solidt håndværk med formfuldendte detaljer og gennemtænkt funktionalitet.

Se det spændende villaprojekt, hvor husejerne har valgt flere døre fra Carpenter’s Collection Model I. De har kombineret dørene med pinoldøre og en JE-Træ facadedør. Valget af egetræ binder alle modellerne sammen på fineste vis.

Hvad koster en Carpenter’s Collection?

Når du bestiller en dør hos os, udregner vi en pris og giver dig et tilbud.

Prisen på en Carpenter’s dør afhænger af dine valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Carpenter's dør i egetræ

En Carpenter’s Collection dør kan tilpasses nøjagtigt til dine ønsker og behov.

Carpenter's dør i egetræ

Model II. Den smukke Carpenter’s Collection dør fungerer som et møbel i en villa med gennemførte valg.

To modeller giver to designmuligheder

Model I har lister i midten, der går fra top til bund, hvilket understreger trædørens vertikalitet. Den traditionelle karm over trædøren er fjernet.

Model II har ligeledes lister i midten af døren. Listerne bliver brudt af spændstykker, der giver trædøren et enkelt og grafisk udtryk.

Dobbelt trædør i massivt egetræ

Vi kan også lave The Carpenter’s Collection som dobbeltdør.

Trædøren, der åbner op for en reces med materialer, er monteret udenpå væggen.

Denne dobbeltdør er speciallavet til Zurface showroom i Aarhus. Dørens træoverflade bidrager med en varme i interiøret og fremhæver kvaliteten i virksomhedens produkter af natursten.

Carpenter's Collection dobbeltdør Zurface showroom

Zurface Showroom i Aarhus: Dobbeltdør Model I monteret udvendigt på væggen.

Døre og interiør med elegante vertikale linjer

Carpenter’s Collection præsenterer egetræsdøre med en enestående elegance, hvor de rene, vertikale trælameller skaber raffinerede linjer i arkitekturen. Disse døre udgør solitære indretningselementer i ethvert rum, deres æstetiske kvalitet er tydelig, og de tilfører et strejf af modernitet.

Når disse linjer i døren harmonerer med linjerne i andre indretningsdetaljer, som f.eks. badeværelsesmøbler, opstår der en enestående balance og et helt særligt udtryk. Den gennemtænkte integration af vertikale linjer skaber ikke kun visuel sammenhæng, men også en følelse af sammenhørighed, der gør rummet både indbydende og stilfuldt. Dyk ned i vores Carpenter’s Collection og oplev en fusion af form og funktion, hvor vertikale linjer bliver det bærende element i din indretningsoplevelse.

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen sætte drømmene i spil. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Carpenter's dør i egetræ

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter