Fyldningsdøre

Der bevarer den historiske arv

Fyldningsdøre har et traditionelt og historisk udtryk, der gør sig godt i klassisk arkitektur. Uanset om du skal renovere en bygning i den oprindelige stil eller bygge nyt i klassisk design, så vil en indvendig fyldningsdør matche arkitekturen.

Flotte indvendige døre med forskellige fyldninger

>På den måde fører Vahle Fyldningsdør historien videre og bevarer kulturarven. Som du kan se, kan vi lave dine indvendige døre i flere forskellige design med malet overflade, der passer til et tidløst look. Hos Vahle er vi et hold af dygtige snedkere, som giver døren den personlige stil og det elegante udseende, du drømmer om. Alt sammen i en høj kvalitet, som kan ses, høres og mærkes. 

Få et elegant udtryk med sammenhæng mellem tradition og kvalitet

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om muligheden for at få nye indvendige døre, som du kan have glæde af i mange år, lavet af dygtige danske håndværkere.

Fyldningsdøre

Dobbeltdør med smukke udskæringer er en kopi af den originale dør.

Fyldningsdøre som brand-, lyd- og sikkerhedsdøre

Vahle Fyldningsdøre kan laves som nye udgaver af de historiske fyldningsdøre. Du kan få en nøjagtig kopi, også når døren skal fungere som brand-, lyd- eller sikkerhedsdør.

Alle døre laves efter mål tilpasset det enkelte dørhul i bygningen.

Med en Vahle Fyldningsdør sikrer du byggeriets bevaringsværdi på samme tid, som du opnår moderne funktionalitet.

Du kan læse mere om vores forskellige døres funktion som branddøre, hvis du ønsker at få indblik i de tekniske specifikationer og certificeringer, vi arbejder med.

Gå til siden om branddøre

Hvad koster en fyldningsdør?

Før du bestiller din nye fyldningsdør hos os, udregner vi en pris og giver dig et tilbud.

Prisen på vores speciallavede fyldningsdøre afhænger af mange faktorer som for eksempel dørens mål og design, de materialer du ønsker fyldningsdøren i, og hvorvidt døren skal fungere som brand- eller lyddør.

Se priseksempler

Drabantsalen fyldningsdøre

Toiletter ved Drabantsalen – Christiansborg

Her kan du se, hvordan designet af den indvendige fyldningsdør fra Vahle er med til at skabe et unikt og velfungerende rum.

Svinkløv Badehotel dobbeltdøre fyldningsdøre

Historien lever videre på det nye Svinkløv Badehotel, hvor de originale historiske døre er blevet genskabt.

Vi genskaber historiske fyldningsdøre med nutidens standarder

Slotte, herregårde, herskabsvillaer og herskabslejligheder, strandhoteller og historiske hoteller har typisk døre med høj historisk værdi. I mange af den slags bygninger er de historiske døre blevet genskabt med en ny Vahle Fyldningsdør.

Håndværket i en Vahle Dør er baseret på traditionelle danske håndværksprincipper, mens kvalitet og funktionalitet lever op til nutidens standarder.

Fyldningsdøre, der passer til den historiske arkitektur

Fyldningsdøre kan have mange forskellige udtryk. Skal du renovere et historisk byggeri, kan du få lavet nøjagtige genskabte udgaver af de originale døre. Er de originale døre gået tabt, så kan de blive genskabt ved at se på husets arkitektur og dets arkitektoniske stilperiode.

I denne villa er der valgt fyldningsdøre med én stor fyldning. Det er en meget brugt dørtype i byggerier fra 1920’erne og 1930’erne. Derfor er det også et meget oplagt valg, når du skal renovere huse fra den tidsperiode.

Fyldningsdør med een fyldning og fransk dør

Fyldningsdør med én stor fyldning dekoreret med en pynteliste i smuk patriciervilla.

fsc-web

FSC-certificerede fyldningsdøre

Vores klassiske fyldningsdøre kan leveres FSC®-certificerede.

Læs om vores tilgang til bæredygtighed her.

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning, når du skal vælge nye indvendige døre

Tag fat i os, og lad os sammen sætte drømmene i spil angående valget af dine nye indvendige døre. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail. Så hjælper vi dig med at finde den rette indvendige dør til din bolig.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

Følg også Vahle på LinkedIn

Fyldningsdør klassisk dør

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter

Med så mange muligheder vi har for at lave forskellige indvendige døre, kan det være svært at vælge hvilken fyldningsdør, der komplementerer din bolig på bedste vis. Derfor inviterer vi dig til at gå på opdagelse i vores online projektgalleri, hvor du kan se nogle af vores forskellige døre i brug i realiserede projekter. Dermed kan du forhåbentlig finde inspiration til at tage en dialog med os om din personlige smag og dine æstetiske præferencer. Vi glæder os til også at virkeliggøre din arkitektoniske vision gennem vores bredde af muligheder inden for klassiske og stilfulde fyldningsdøre.

Ofte stillede spørgsmål om vores fyldningsdøre

Hos Vahle er døre hele vores liv – og har været det i adskillige årtier. Derfor er der måske nogle ting, som virker naturlige for os, men som vi af og til glemmer i vores fortælling, da vi er så fokuserede på håndværket. Vi har derfor samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får fra vores kunder, for at hjælpe dig med at finde de oplysninger, du søger. Husk, at hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe dig.

Hvad er definitionen på en fyldningsdør?

En fyldningsdør er en klassisk dørkonstruktion bestående af en ramme med forskellige typer fyldninger. Disse fyldninger kan enten være flade, forhøjede eller dekoreret med udskæringer i forskellige design, som du også kan se her på siden. Forskellen på udskæringerne gør også, at man kan finde traditionelle designs med sirlige mønstre og mere enkle og moderne fyldningsdøre, der giver et tidløst touch til en nyere bolig. Konstruktionen gør også, at du får en ny indvendig dør, der er særdeles robust og isolerer godt for både lyd og varme.

Laver I kun dørene i den klassiske hvide farve?

Selvom den hvide fyldningsdør er en klassisk løsning, kan vi levere din nye fyldningsdør i hvilken farve, det skal være. Vores snedkeri har egen malerafdeling, og det betyder, at du kan få dørene i andre farver og med det udseende, der passer til indretningen i dit projekt. Da vi laver alle vores døre fra bunden på vores snedkerværksted med udgangspunkt i det traditionelle gode danske håndværk, er udgangspunktet, at alt kan lade sig gøre. Derfor håber vi også, at du har lyst til at tage en dialog med os og fortælle om dine ønsker.

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: