Mail ikon Menu ikon

Dinesen LAYERS by Vahle

Skaber ro og enkelthed i det moderne byggeri

I tæt samarbejde med Dinesen kan Vahle præsentere LAYERS døren, som vi har fuld eksklusivitet på at bruge Dinesen Layers planker til.

Omdrejningspunktet i moderne byggeri i dag er ro. Ro i form af enkle linjer samt få og gennemgående materialer i høj kvalitet. Ro er den nye luksus.

Dinesen LAYERS by Vahle er vores svar på det.

Carpenter's dør i egetræ

Egetræ og beton er de gennemgående materialer i denne smukke villa, hvor LAYERS dørene sætter et tungt aftryk i arkitekturen.

Design, kvalitet og bæredygtighed

Dinesen LAYERS by Vahle bliver produceret af Dinesen Layers planker i Classic Oak og er designet af Baks Arkitekter. Ideen til døren opstod udfra en idé om at kunne udnytte skallerne fra Dinesen gulvplanker til en dør, hvorved det smukke produkt kunne blive udnyttet helt optimalt.

Resultatet er blevet en dør, som er helt særlig og som udmærker sig fundamentalt på tre områder på en og samme tid. Det drejer sig om:

  • Overflader
  • Minimalisme
  • Bæredygtighed

Døren bliver produceret af Dinesen Layers planker i Classic Oak og er designet af Baks Arkitekter.

 

Dinesen

Eksklusiv overflade der tilføjer varme og æstetik

Det smukke, ædle træ af allerhøjeste kvalitet tilføjer varme og æstetik i sit udtryk. Dét er mærkbart, når du griber fat for at åbne eller lukke døren. Samtidigt vil du opleve, at træet bidrager til det sunde og gode indeklima.

Med Dinesen Layers på gulvet, kan du føre stilen – planke for planke – fra gulv til dør. Layers-døren bliver produceret af Layers Classic Oak gulvplanker. Det samme materiale til gulv og dør kan på den måde skabe sammenhæng gennem hele byggeriet.

 

Carpenter's dør i egetræ

Det fine Dinesen Classic Oak træder smukt frem i de brede træplanker.

The Carpenter's Collection

I dette projet bliver de store LAYERS døre et varmt og kontrastfyldt indretningselement.

Døre i nordisk, minimalistisk stil

Bag det enkle, minimalistiske udtryk ligger et komplekst produkt der bunder i gennemtænkt design, godt håndværk og gedigne materialevalg i alle dele af døren. Det giver mulighed for:

Stor dørhøjde. De lange linjer fra gulvplankerne kan føres videres til døren, som kan produceres i helt op til 3 meters højde.

Stor fleksibilitet. Døren kan laves i alle dørtyper og med alle åbningsprincipper almindelige hængsler, pinolhængslet eller som skydedørsløsning.

Skydedøre og pinolhængte døre kan producers med integrerede greb, så dørbladet fremstår fuldstændig ubrudt.

Mulighed for at opfylde både brand- og lydkrav.

En bæredygtig dørløsning

Dinesen gulvplanker er produceret af træ der stammer fra intelligent skovbrug i tyske Schwarzwald, der er familiejet gennem århundreder og drevet med den dybeste respekt for skovens biodiversitet.

Hver enkelt Dinesen Layers gulvplanke bliver skåret op, så én gulvplanke bliver til tre dørplanker. Det er god og bæredygtig udnyttelse af træet.

 

Carpenter's Collection dobbeltdør Zurface showroom

LAYERS kan produceres med integreret greb som både pinol- og skydedør

Carpenter's dør i egetræ

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen sætte drømmene i spil. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter