Branddøre

Vi er drevet af ønsket om at skabe nye løsninger, der udfordrer og udvider den gængse  forståelse af, hvad en branddør kan være. For hos Vahle er vi ikke blot håndværkere, men også designere med den største respekt for den danske kulturarv inden for arkitektur og møbelkunst. Vi skaber branddøre, der formidler det klassiske, danske og nordiske design i perfekt harmoni med materialer af høj kvalitet.

Vores branddøre er således indbegrebet af et produkt, hvor funktionalitet og æstetik mødes, idet de ikke alene opfylder strenge brandsikkerhedsstandarder, men også komplementerer og forstærker rummets overordnede design.

Glat dør egetræ

ECCO Global Marketing har valgt glatte døre i eg.

Bliv inspireret til at få en branddør, der bidrager til din vision

Vi har samlet en masse information og inspiration, som tager udgangspunkt i de branddøre, vi kan levere. Men da vi selv producerer hver eneste branddør på vores værksted på Djursland, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan levere til dig inden for de muligheder og materialer, vi arbejder med.

Derfor opfordrer vi dig til at kigge rundt i vores univers og blive inspireret til at tage kontakt til os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Hent inspiration til branddøren i dit projekt i vores billedgalleri

Vi inviterer dig til at dykke ned i vores inspirerende billedgalleri, som præsenterer en bred vifte af de branddøre, vi har skabt. Her finder du et væld af forskellige designmuligheder – fra de moderne og minimalistiske branddøre, hvor træet og dets naturlige skønhed er i centrum, til de klassiske og tidløse døre, som respekterer og genopliver historiske stiltræk. 

Alle vores døre forener skønhed og funktion, æstetik og brandsikkerhed. Galleriet afspejler vores passion for kvalitetsmaterialer, vores håndværk og ikke mindst vores engagement i at skabe branddøre, der er så sikre, som de er smukke. 

Lad dig inspirere af de mange eksempler, og forestil dig, hvordan en Vahle branddør kan bidrage til din bolig, institution eller erhverv.

Din drøm om æstetisk behagelige branddøre begynder med en personlig dialog

Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte dine ideer, ønsker og behov til designet på en velfungerende branddør. For hos Vahle kombinerer vi æstetik, håndværk og sikkerhed med dine ønsker og behov for at give dig den bedste løsning. 

Du kan ringe til os på telefonnummer 86 37 24 77 inden for vores normale åbningstider, eller du kan sende os en email på adressen. Hvis du foretrækker det, kan du også udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig med et svar på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Vi værdsætter din interesse og ser frem til at hjælpe dig med dit behov for branddøre, der tager udgangspunkt i vores unikke løsninger

Ma Klassiske Opgangsdøre 2

Opgangsdøre som branddøre. Du kan genskabe de originale fyldningsdøre i en opgang med nye branddøre med nøjagtigt det samme udtryk.

Kontakt os for at høre mere om vores unikke branddøre, som kombinerer sikkerhed og design

Vi ser frem til at tale med dig om de unikke muligheder for at få en æstetisk indbydende branddør, der ikke går på kompromis med hverken sikkerhed eller godt dansk design. Vi nyder at arbejde tæt sammen med vores kunder om at skabe unikke, æstetiske og innovative løsninger, der omfatter branddøre af højeste kvalitet, som er anvendelige i skabelsen af indbydende rum og arkitektur, der er rettet mod mennesket.

For at hjælpe dig i din projektering, har vi samlet tekniske specifikationer for vores branddøre. Her kan du læse mere om forskellige dørtyper, designvalg, specifikationer og vores fire forskellige åbningsprincipper.

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig:

Ofte stillede spørgsmål om vores branddøre

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får fra vores kunder, for at hjælpe dig med at finde de oplysninger, du søger. Husk, at hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe dig.

Hvad betyder branddørens klassifikation – for eksempel BD60-certificeringen?

BD60 refererer til en specifik klassificering af branddøre og er en del af en standard, der bruges over hele Skandinavien. BD er en forkortelse for branddrøjhed, og “60” henviser til tiden (i minutter), som døren kan modstå en brand uden at tillade gennemtrængning af ild eller røg, der kan være skadelig for mennesker. Dette er vigtigt for at forhindre brandspredning til andre områder.

 

Således er en branddør med BD60-certificeringen designet til at modstå brand i 60 minutter, både ved at forhindre gennemtrængning af flammer og varme gasser og ved at begrænse varmeoverførslen.

Tilsvarende gælder for de europæiske standarder Ei30 og Ei60. Vores døre er certificerede efter enten skandinaviske eller europæiske standarder.

Hvad er forskellen på BD30- og BD60-certificeringen, når der tales om branddøre til indvendig brug?

Når vi taler om indvendige døre, der bruges til at skabe en brandsikker løsning, refererer BD30 og BD60 til den tid (i minutter), som døren kan modstå en brand og stadig opretholde sin strukturelle integritet og isoleringsevne.

 

BD30-branddøre er således designet til at modstå brand i op til 30 minutter, mens BD60-branddøre er designet til at modstå brand i op til 60 minutter.

 

Det betyder, at BD60-døre giver dobbelt så lang brandsikringstid som BD30-døre. Det er vigtigt at bemærke, at valget mellem en BD30-dør og en BD60-dør afhænger af den specifikke bygnings brandsikringskrav og lokale brandbestemmelser.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om brandsikring gennem brugen af vores specialfremstillede døre.

Branddøre
Lyddøre
Sikkerhedsdøre

 

Krav til brand, lyd og sikkerhed

Har du funktionskrav? Vi opfylder dem, uden at gå på kompromis med udtrykket

Skal den glatte dør fungere som brand-, lyd- eller sikkerhedsdør, kan du vælge disse funktioner til uden, at det har indflydelse på dørens design. På den måde kan døren både se ud og fungere, som du ønsker, uden at gå på kompromis med funktion eller udtryk.

Vores glatte døre fås som:

Branddør: EI30, EI60
Lyddør: 30dB, 35dB
Sikkerhedsdør: Som EN

Man får altså dækket alle funktionsbehov uden at det går ud over dørens udtryk.

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen se på muligheder og løsninger for en løsning der passer til dig og dit projekt. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dine drømme og planer.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Glat dør egetræ

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter