Glatte døre

Indvendige døre, der åbner for nye arkitektoniske muligheder

Glatte døre har et moderne og minimalistisk udtryk, der egner sig til nutidig arkitektur. Med vores massive døre i glat design har du næsten uendeligt mange muligheder for at bruge døren som et arkitektonisk element i din indretning.

Vahle har produceret glatte døre til alt fra store kontordomiciler som hovedkvarterer Carlsberg Group i København, Bestseller i Aarhus, ECCO Global Marketing i Tønder, til kirker og private boliger.

Great Nortern mørke egetræsdøre

Indendørs døre af mørkt egetræ med skjulte hængsler, der passer perfekt til interiørets naturlige materialer.

Hvad er en glat dør?

En glat dør fra Vahle er en massiv dør, der har en helt glat overflade.

Vahle indvendige, glatte døre har en massiv kerne, og ofte skjulte hængsler og dørpumpe for at opnå et moderne udtryk, så døren bliver et arkitektonisk element i dit hjem eller det byggeri, som du projekterer.

Glatte døre med unikke overflader

Dét, som du bemærker mest ved de glatte døre, er typisk dørens overflade. Vahle laver overfladen i ethvert materiale – fra træfiner, linoleum, malet overflade, microcement til noget helt femte – og med forskellige dørgreb. Alle døre fremstilles på vores snedkerværksted i Mørke på Djursland.

Alt efter det materiale, som du vælger, kan døren enten forsvinde i væggen eller skille sig ud for at gøre opmærksom på sig selv med en anden glat overflade i et moderne hjem. Du har også mulighed for at lade dørens overflade matche køkkenet eller gulvet for at skabe en rød tråd i interiøret.

Denne dør er en glat dør beklædt med linoleum i en smuk egetræskarm. Døren er produceret i linoleum, der matcher husets køkken og indretning, og den er produceret efter vores “omvendt dør-princip”, der får den massive dør til at ligge helt plant med væggen.

Glatte døre med linoleum

Glat dør med linoleum der matcher husets køkken.

Egetræsdør med skjulte hængsler i sort

Med usynlige hængsler og integreret dørpumpe får du det mest optimale minimalistiske udtryk. Se hele løsningen fra Blackbird Air Charter

Glatte døre med skjulte hængsler og dørpumpe

Vælger du integrerede hængsler og dørpumpe – så dørene kun er synlige, når du åbner dem – får du et enkelt og stilrent udseende.

På den måde kommer selve døren og dørens materiale i fokus.

Døre med automatisk tætningsliste giver ekstra komfort

Tætningslister er en detalje, der kan gøre en stor forskel på dørens komfort. Med en automatisk tætningsliste i bunden af dørbladet sikrer man, at døren slutter helt tæt mod gulvet. Tætningslisten udløses automatisk, når døren bliver lukket.

Når der så samtidigt er en tætningsliste i karmen, giver det en blid og behagelig oplevelse, når du lukker døren. Tætningslisten gør, at træ ikke møder træ, som ellers kan give en hård lukning.

Glat dør i egetræ med automatisk tætningsliste

Egetræsdør med automatisk tætningsliste og skjulte hængsler.

Branddøre
Lyddøre
Sikkerhedsdøre

 

Krav til brand, lyd og sikkerhed

Har du funktionskrav? Vi opfylder dem, uden at gå på kompromis med udtrykket

Skal den glatte dør fungere som brand-, lyd- eller sikkerhedsdør, kan du vælge disse funktioner til uden, at det har indflydelse på dørens design. På den måde kan døren både se ud og fungere, som du ønsker, uden at gå på kompromis med funktion eller udtryk.

Vores glatte døre fås som:

Branddør: EI30, EI60
Lyddør: 30dB, 35dB
Sikkerhedsdør: Som EN

Man får altså dækket alle funktionsbehov uden at det går ud over dørens udtryk.

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen se på muligheder og løsninger for en løsning med massive døre i høj kvalitet, der passer til dig og dit projekt. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dine drømme og planer.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Glat dør egetræ
showroom1

Besøg vores showroom

Vil du se, høre og røre, så kom gerne på besøg

Du er altid velkommen til at besøge os og opleve vores showroom for at få inspiration til dit byggeprojekt. Døren er åben inden for vores åbningstid, men det er en god idé at kontakte os på forhånd. Så giver vi dig nemlig gerne en rundvisning, laver en gennemgang af dit projekt og regner et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre om dit projekt.

Kontakt os for en rundvisning på 8637 2477.

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter