Nordic Forest Selection

Fyldningsdøre i et moderne og tidløst design

Nordic Forest Selection dyrker det nordiske udtryk i form af et enkelt design og naturlige materialer. Det er døre fra 1920’erne, som er inspirationskilden til designet, der har fået et udtryk der er både moderne og tidløst.

Vi producerer døren i de nordiske træsorter. Du kan både få den som trædør og som trædør med glas.

Nordic Forest Selection glas og eg

Glasdør med egetræ i en massiv egetræskarm er en virkelig smuk, enkel og æstetisk løsning, der passer perfekt til den nordiske stil

Moderne fyldningsdøre

Med Nordic Forest Selection har vi gentænkt den klassiske fyldningsdør, så den passer til en mere minimalistisk og nordisk byggestil. Du kan få fyldningsdørene i de nordiske træsorter: eg, elm, ask og valnød samt som malet trædør.

Vi producerer døren med fyldninger i enten træ eller glas.

Døre i massivt træ i nordisk stil

Den nordiske bygge- og indretningsstil åbner for alternativer til en klassisk hvidmalet glat dør i forhold til udtryk og materialevalg. Vi producerer Nordic Forest Selection i nordiske træsorter, fordi det netop passer til det moderne byggeri.

Vælger du fyldninger i massivt træ, vil du opleve glæden ved at trække naturen indenfor, samtidig med at du får en stabil dør, der kan holde i generationer. Vil du have et lettere udtryk eller en mere transparent løsning, kan du vælge fyldninger med glas.

Se vores glatte døre, hvis du ønsker du en trædør uden fyldninger.

 

Nordic Forest Selection

Nordic Forest Selection fås i massivt træ i nordiske træsorter med eller uden glas.

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen sætte drømmene i spil. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Nordic Forest Selection

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter