Mail ikon Menu ikon

JE-Træ Facadedøren

Vahles produktion omfatter også JE-Træ Facadedøren. Siden 1973 har JE-Træ Facadedøren lavet eksklusive hoveddøre til dem, der værdsætter design, tryghed og holdbarhed. Med vores mange års erfaring er du garanteret et indgangsparti, der er smukt at se på og fungerer optimalt.

Døren er dokumenteret suveræn i forhold til indbrudssikkerhed, energieffektivitet og støjdæmpning. Vi kan desuden lave facadedøren som branddør.

Facadedøren til din bolig

Det allerførste indtryk er vigtigt, også når det gælder dit hus. Med en JE-Træ Facadedør kan du matche og understrege din boligs arkitektur ved at kombinere de mange valgmuligheder inden for dørmodeller, sidepartier, træsorter og greb.

En holdbar hoveddør

Vores hoveddør er grundigt afprøvet i det barske nordiske klima. Vi kan levere den med de absolut bedste energital trods byggeriets stadigt stigende energikrav. Døren har ekstrem lang holdbarhed, og selvom dele af døren skulle blive slidte med tiden, så kan vi udskifte de dele af døren, så du har en præsentabel hoveddør endnu længere.

Barcode JE-Træ Facadedør
showroom1

Besøg vores showroom

Vil du se, høre og røre, så kom gerne på besøg!

Du er meget velkommen til at besøge os og opleve vores showroom. Døren er altid åben inden for vores åbningstid. Det er dog en god idé at kontakte os på forhånd, så giver vi dig gerne en rundvisning, tager en gennemgang af dit projekt og regner efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Kontakt os for en rundvisning på 8637 2477.