JE-Træ Facadedøren – flotte facadedøre i snedkerkvalitet

Vahles produktion omfatter også JE-Træ Facadedøren. Siden 1973 har JE-Træ Facadedøren lavet eksklusive hoveddøre til dem, der værdsætter design, tryghed og holdbarhed. Med vores mange års erfaring er du garanteret et indgangsparti, der er smukt at se på og fungerer optimalt.

 

Døren er dokumenteret suveræn i forhold til indbrudssikkerhed, energieffektivitet og støjdæmpning. Vi kan desuden lave facadedøren som branddør.

Facadedøren til din bolig

Det allerførste indtryk er vigtigt, også når det gælder dit hus. Med en JE-Træ Facadedør kan du matche og understrege din boligs arkitektur ved at kombinere de mange valgmuligheder inden for dørmodeller, sidepartier, greb og træsorter – som for eksempel mahogni, eg eller teak.

En holdbar hoveddør

Vores hoveddør er grundigt afprøvet i det barske danske klima. Vi kan levere en funktionel og stilfuld facadedør med de absolut bedste energital trods byggeriets stadigt stigende energikrav. Døren har ekstrem lang holdbarhed, lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Og selvom dele af døren skulle blive slidte med tiden, så kan vi udskifte de dele af døren, så du fortsat har en præsentabel hoveddør.

Barcode JE-Træ Facadedør
Showroom 6

Besøg vores showroom

Vil du se, høre og røre en facadedør produceret af os, så kom gerne på besøg

Du er meget velkommen til at besøge os og opleve vores showroom. Døren er altid åben inden for vores åbningstid. Det er dog en god idé at kontakte os på forhånd, så giver vi dig gerne en rundvisning, tager en gennemgang af dit projekt og regner efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre om dit projekt.

Kontakt os for en rundvisning på 8637 2477.

Din hoveddør er afgørende for din boligs samlede udtryk

Arkitektur er en disciplin, hvor det er vigtigt, at de forskellige elementer hænger sammen. Det er summen af alle elementernes fælles æstetik, der skaber den fortælling, din bolig giver dig og de mennesker, der besøger dig her.

Hos Vahle mener vi naturligvis, at din hoveddør spiller en helt særligt rolle med hensyn til husets stil. Den fungerer som en essentiel indgang i dit hjem – og derfor er det særligt vigtigt, at din nye hoveddør er indbydende, passer til din boligs stil og passer til dine personlige præferencer, når du eventuelt skal bruge den mange gange dagligt.

Vælg din nye yderdør ud fra dine egne personlige præferencer

Din facadedør er dermed noget, der bør prioriteres, og hos Vahle producerer vi de stilfulde døre i højeste kvalitet. Vi kan lave alle facadedøre på mål, da vi selv producerer dørene på vores snedkeri i Mørke på Djursland. Derfor er der også mange muligheder for at få en ny hoveddør, som passer fuldstændig til din stil og dit behov.

På den måde kan du selv være med til at farve din boligs førstehåndsindtryk og eventuelt være med til at give en forsmag på eller en designmæssig idé om, hvilket univers, der venter inden for døren. De flotte døre fås i et bredt udvalg af forskellige stilarter, der passer både til nye huse og boliger, der trænger til et stilistisk løft.

Aros Je_Trae facadedør

Facadedør model AROS – en af de mest populære Je-Træ modeller.

Nye facadedøre i forskellige materialer med stor betydning

Designfilosofien er præget af de klassiske linjer i dansk håndværk, arkitektur og design gennem det sidste århundrede. Derfor kan vi levere nye døre, som repræsenterer noget af det bedste i spændet mellem den klassiske elegance og den moderne minimalisme. Fælles for alle vores hoveddøre er, at det er træet, der har en vigtig rolle i dørens udtryk. Her kan du vælge at få en ny yderdør i forskellige træsorter i bedste kvalitet, som har hver sin unikke glød.

Få din nye facadedør i den farve, du ønsker

Du kan naturligvis også få vores døre leveret i forskellige farver. Mange foretrækker vores type dør med et udtryk, hvor man lader træet i de fine trædøre komme til sin ret. Men der er også mulighed for at få vores yderdøre leveret i en hvilken som helst RAL-farve som du ønsker. På den måde kan du altid få en ny dør, der passer til din boligs udtryk gennem en velfungerende kontrast eller som et element i samme farve som nogle af de øvrige elementer i boligen.

JeTrae facadedør model Omega i lys eg opgangsdør

Model Admiral – lys eg. En andelsboligforening fik genskabt de oprindelige opgangsdøre med nye facadedøre.

Flotte arkitektoniske facadedøre til moderne nybyggerier og fornyelsesprojekter

De hoveddøre, vi producerer, fås i et omfattende udvalg, der giver mulighed for at få en arkitektonisk dør, som virkelig gør en forskel for den udvendig. Her er både døre, som passer til et enkelt design og fremhæver kvaliteten af en nutidig designtænkning, og døre, som har et mere retrospektivt udtryk, der er enormt varm og charmerende. Uanset hvad du vælger, kan du dog forvente at have fornøjelse af din facadedør fra Vahle i mange år. For vi producerer hoveddøre, der er designet til at holde – både i forhold til kvalitet og design.

Flere forskellige typer at vælge mellem

De flotte yderdøre fås i mange varianter med forskellige fyldninger, lameller og træsorter, så du virkelig har mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din facadedør. Vi har også mulighed for at tilføje glasfelter af flere typer for et endnu mere personligt udtryk med gode egenskaber. Sluttelig tilbyder vi muligheden for at vælge et passende sideparti i venstre eller højre side af dørens karm og/eller et topparti, hvor der også er mange gode veje at gå i kombination med vores yderdøre. Her kan du få forskellige typer glas – blandt andet klart glas, der giver et større lysindfald i entreen, eller røgfarvet glas, der spreder lyset, så du får en lette fornemmelse gennem lysåbningen, men forhindrer eventuelle forbipasserende i at kigge direkte ind, der  lukker masser af lys ind, men forhindrer uønskede indblik.

Enhver dørtype er således skabt med omtanke og høj kvalitet for at give størst mulig værdi til de mennesker, der skal bruge den hver dag.

Derfor bør du overveje at få en ny facadedør fra Vahle

Når du køber en ny facadedør fra Vahle, tilføjer du et strejf af værdifuld karakter til din bolig. Alle vores døre repræsenterer den æstetisk velfungerende kulmination af godt håndværk, gennemtænkt funktionalitet og nutidigt design – hvad end det er fremadskuende eller klassisk. Derfor får du et produkt, der kan forbedre din boligs værdi. Ikke blot i økonomisk forstand, men også i forhold til den værdi, din nye facadedør giver dig gennem den daglige brug. 

Alle vores døre er skabt til og for mennesker. Det er en forskel, der tydeligt mærkes. Derfor skal du også være velkommen til at besøge vores åbne showroom, hvor du kan opleve følelsen af alt det, klassisk snedkerhåndværk kan levere gennem brugen af de rigtige kvalitetsmaterialer.

Showroom Vahle med Barcode facadedør

Vahles indgangsparti med JE-Træ facadeparti. Model: Barcode – lys eg.