Doors by Lars Vejen

Moderne glatte døre med et twist

Vi har udviklet Doors by Lars Vejen i samarbejde med arkitekt og designer Lars Vejen. Døren fås i tre forskellige udgaver, som alle er glatte, malede trædøre med en rillet overflade.

De tre designs spejler vores populære Je-Træ facadedøre Gradient, Barcode og Havana.

Doors by Lars Vejen

Rillerne i denne udgave er inspireret af en rillerne i en Havana cigar.

Tre dørmodeller

De tre modeller i serien har en rillet overflade, der er inspireret af henholdsvis en stregkode og en cigar. Overfladens riller skaber et enkelt og grafisk udtryk, der fremhæver dørens form. Alle moderllerne kan vi lave som en malet trædør. Du kan få døren malet i den farve, der passer til dig og dit projekt.

Få designet som facadedør

Du kan også få designet som udvendig dør fra JE-Træ Facadedøren i træsorterne eg, freijo og mahogni og som malet dør. Det giver mulighed for at føre stilen fra de indvendige døre videre i den udvendige dør, eksempelvis med en Barcode Facadedør.

 

Barcode JE-Træ Facadedør

En Barcode facadedør i egetræ.

Lars Vejen
Lars Vejen står bag flere af Vahles designs.

Hvid dør designet af Lars Vejen

Arkitekt og designer Lars Vejen er uddannet fra Aarhus Arkitektskole i 1996. Efter mange år i et af Danmarks førende arkitektfirmaer startede han i 2014 virksomheden Design Studio Lars Vejen.

Lars Vejen vandt prisen som årets designer ved Design Awards 2018. Begrundelsen for prisen lød blandt andet på, at Lars Vejen arbejder både i stor og lille skala og tegner alt fra dørhåndtag, hoveddøre og akustiklofter til det smukkeste og mest æstetiske design til hjemmet.

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning

Tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi sammen kan se på muligheder og løsninger, der passer til dig og dit projekt. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dine drømme og planer.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Doors by Lars Vejen

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 Lad dig inspirere af vores projekter