Mail ikon Menu ikon

Indvendige glasdøre

Skab behagelige rum med naturligt lys

Hos Vahle leverer vi forskellige dørtyper, som kan bruges til værdiskabende arkitektur. For det rigtige valg af indvendige døre spiller en væsentlig rolle i den samlede fortælling. Og når det handler om at bygge rum, som giver en særlig oplevelse, er det vigtigt at kunne bruge dørene som et effektivt designelement, der giver mulighed for at arbejde med lys og pladsfornemmelse. 

Vælg en indvendig dør, der gør en forskel for det arkitektoniske udtryk

Vores døre fås derfor i væld af varianter, så du kan vælge indvendige døre, der flytter grænser og kan være med til at realisere alle de arkitektoniske visioner, du har. Hvad end projektet kalder på klassiske hvide døre, franske døre eller moderne glasdøre, kan vi hjælpe dig med at skabe de nye døre, du drømmer om. For med udgangspunkt i vores håndværksmæssige ekspertise bygger vi alle nye indvendige døre fra bunden ud fra netop dine præferencer og tekniske behov. 

Indvendige døre med glas i forskellige varianter

Uanset om du har brug for den rette indvendige dør til erhverv eller privat byggeri, kan vi levere en dør, der gør en forskel. Fælles for vores døre er, at de er udført med en præcision og en kvalitet, der tydeligt kan mærkes. Derfor vil vi også gerne invitere dig til at komme og opleve vores døre i vores showroom, hvor mange af de forskellige løsninger, vi tilbyder, er benyttet i et åbent rum, hvor vi har kontor til daglig. Vi sætter pris på, at du kontakter os, inden du kommer på besøg – for på den måde kan vi også sætte god tid af til at vise dig rundt og svare på alle spørgsmål, du eventuelt måtte have vedrørende indvendige glasdøre og andre Vahle-døre. 

Kontakt os på:

info@vahle.dk

86 37 24 77

4-fløjet glasdør

Bevar det klassiske udtryk eller dyrk den moderne minimalisme 

Der findes mange eksempler på, hvordan glas kan bruges i dørdesign, så der skabes en rød tråd i arkitekturen. En dobbelt glasdør kan både designes, så den trækker på de historiske traditioner, som en fransk dør repræsenterer. Men glasset kan også bruges til at skabe en æstetisk velfungerende fornemmelse af åbenhed, der kan være med til at løfte humør og kreativitet m.m. Derfor er de indvendige glasdøre også et godt valg til både private boliger og erhverv. Her skabes der en særlig sammenhængskraft mellem de forskellige rum, som kan tones i forskellige retninger gennem valget af indbyggede skydedøre med glas eller den klassiske dobbeltdør, som skaber en flot åbning mellem to stuer. 

Se flere af vores indvendige døre med glas i funktion

I vores online projektgalleri kan du få et indblik i nogle af de mange muligheder, der findes i de indvendige døre fra Vahle. Her vil du også kunne se, hvor stor betydning valget af de rigtige glasdøre til dit projekt kan have. De forskellige glastyper og design på dørene tilpasses altid formålet i tæt samarbejde med dig, så design og funktionalitet har størst værdi for de personer, der skal bruge døren til daglig.

 

Franske døre
Pinoldør med eg og glas Idealhuse

Kontakt os for at høre mere om vores indvendige glasdøre

Hos Vahle er vi altid klar til at give dig rådgivning i dit valg af døre. Vi har bestræbt os på at skabe de bedste arkitektoniske snedkerdøre gennem mere end fire årtier. Derfor har vi tilegnet os en vis portion viden og ekspertise, som vi gerne deler med dig, når du har et ønske om at få en løsning i højeste kvalitet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at flytte arkitektoniske grænser med vores anerkendte døre i dansk design. 

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: