Indendørs foldedøre

Stilfulde løsninger, der skaber stort lysindfald og en åben atmosfære

Ved at bruge foldedøre indendørs kan du skabe en unik sammenhæng mellem rummene og lade lyset strømme frit gennem boligen. Samtidig får du nogle nye døre, som i sig selv er æstetisk tiltalende, og som kan tilpasses både til nye og ældre boliger. Vi bygger alle vores indendørs foldedøre fra bunden – og det giver dig mulighed for at få indflydelse på dørens konstruktion, så det bliver en værdifuld tilføjelse til det miljø, du gerne vil skabe.

4-fløjet glasdør

Fordelene ved foldedørens funktion

Med en indendørs foldedør får du en stor fleksibilitet i dine rum. Den moderne konstruktion repræsenterer en praktisk løsning, som giver god pladsfornemmelse. Samtidig giver døren, når den foldes, et nærmest skulpturelt udtryk, som tilføjer en æstetisk velfungerende dimension til rummene. Det gælder uanset, om du vælger en klassisk variant eller en mere minimalistisk udformning. 

Foldedøren giver mulighed for at forme rammerne efter behov. Enten ved at lade dem være helt åbne eller helt lukkede – men også ved kun at folde enkelte af fløjene, som du blandt andet kan se i billedgalleriet til vores udvalgte case. Disse døre er således et godt moderne alternativ til skydedøre og franske døre med ekstra fleksibilitet og et anderledes design, der fungerer optimalt i mange situationer.

Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mere om vores indendørs foldedøre

Se denne case, hvor vores foldedør er blevet brugt til at skabe et fantastisk lysindfald i en klassisk bolig med et elegant resultat.

Er du selv blevet inspireret til at høre mere om vores foldedøre, kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak om de mange forskellige muligheder, vi tilbyder.

Kontakt os på:

info@vahle.dk

86 37 24 77

 

 

4-fløjet glasdør