Indvendig glasdør med fire fløje

En renoveret lejlighed med en indvendig fire-fløjet glasdør i moderne design

Denne bolig er fyldt med fine detaljer og velovervejede løsninger. Helheden er sat sammen af arkitekt Per Dybro, som har stået for renoveringen af lejligheden.

Fir-fløjet fransk dør monderne stil
4-fløjet glasdør

Fire-fløjet glasdør

giver en perfekt sammenhæng mellem de to stuer

4-fløjet glasdør

Døren kan stå lidt åbent

når tre af sektionerne er fikserede

4-fløjet glasdør

Døren kan stå mere åbent

når hele midtersektionen er åbnet

4-fløjet glasdør

Dørbladene kan foldes helt ud

når dørpartiet skal stå helt åbent

4-fløjet glasdør

Dørbladene sammenfoldet

fylder meget begrænset i rummet

4-fløjet glasdør

Stuer en-suite

Når der skal dækkes op til mange mennesker

4-fløjet glasdør

Foldedørens enkle udtryk

modsvarer elegant boligens klassiske stil.

4-fløjet glasdør

Glasdøren har et enkelt og moderne udtryk

med stor funktionalitet

Den fire-fløjet glasdør sikrer smukt lysindfald i de to stuer en-suite.

Glasdør adskiller eller forbinder

Vahle leverede en fire-fløjet glasdør, der fungerer som bindeled mellem to mindre stuer. Døren kan åbnes op, så den ligger glat med væggen. På den måde kan man veksle mellem et stort rum eller to mindre rum. Dørens glaspartier, der er opdelt i tre felter hver, giver følelsen af en bedre sammenhæng i de vestvendte rum.

Den indvendige dør skaber frit lysindfald

Glassets transparens skaber et mere intensivt lysindfald til gode for begge rum. Den indvendige dør udgør en moderne kontrast til den klassiske stil i lejligheden, som kommer til udtryk i møbelvalget, loftsudskæringerne og ikke mindst de eksisterende døre.

Er du interesseret i vores foldedøre med glas?

Alle de tekniske detaljer på den indendørs foldedøre er skabt i et tæt samarbejde mellem os og arkitekt Per Dybro. Vi fremstiller alle vores døre efter præcise mål, arkitektoniske visioner og konkrete præferencer til stil og funktionalitet. Derfor kan du altid kontakte os og fortælle os om dine behov vedrørende foldedøre. Så finder vi i fællesskab frem til endig løsning, der giver størst værdi for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Projektdetaljer

Arkitekt:

Tekniske detaljer

Glasdøre, Dobbeltdøre, Synlige hængsler

Interesseret?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se flere muligheder med fyldningsdøre, skydedøre eller franske døre

Hos Vahle har vi siden 1976 specialiseret os i at fremstille arkitektoniske snedkerdøre, som alle bliver lavet med udgangspunkt i stærke håndværkstraditioner på vores snedkerværksted i Mørke på Djursland. Derfor er vi i stand til at bygge mange forskellige typer døre, som alle fremstilles på mål ud fra dine personlige præferencer. Fælles for dem alle er, at de udføres i høj kvalitet gennem håndværksmæssig ekspertise og brugen af nogle af de bedste råmaterialer. 

 

Du kan finde nogle af vores mest populære dørtyper gennem menuen øverst på siden. Her vil du blandt andet kunne se vores klassiske fyldningsdøre og moderne pinoldøre produceret efter traditionelle håndværksprincipper. Du er også meget velkommen til at gå på opdagelse og søge inspiration i vores online inspirationsgalleri. Her vil du kunne få indblik i omfanget af vores specialiserede kompetencer inden for arbejdet med døre i dansk design og måske blive inspireret til selv at flytte designmæssige grænser gennem et tæt samarbejde med os.

Klassisk fyldningsdør

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vores foldedøre til indendørs brug forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: