Skydedøre med glas

Pladsbesparende løsning, der giver lys og fornemmelse af plads

Til den moderne boligtype er en elegant skydedør et oplagt valg til en god pladsbesparende løsning, der lader dagslyset skinne mellem rum. Dermed opnås en mærkbar fornemmelse af rummelighed gennem brugen af glas. Hos Vahle kan vi hjælpe dig med at skabe de perfekte skydedøre med glas.

Specialfremstillede døre i høj kvalitet

Vi fremstiller alle skydedøre på mål ud fra dine præferencer. Og som snedkerværksted, der har specialiseret os udelukkende inden for døre, kan vi levere forskellige typer glasskydedøre, der passer nøjagtigt ind i din arkitektoniske vision. Bliv inspireret til at skabe din egen arkitektoniske fortælling og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til døre i høj kvalitet i forbindelse med dit byggeprojekt.

Klassiske Skydedøre Med Facetslebne Glas

Glasskydedøre med sans for detaljen

Alt vores arbejde med at fremstille døre, der skaber værdi for brugeren, tager udgangspunkt i en grundtanke om funktionalisme og godt design. Det er en tanke, der har været gennemgående i godt dansk design i adskillige årtier, og som vi nu fører videre gennem de stolte traditioner for design og håndværk på vores snedkerværksted i Mørke på Djursland. Selvom udtrykket i vores skydedøre med glas er baseret på det minimalistiske moderne eller det elegante og klassiske, gemmer dørene på præcisionsarbejde og teknik, som gør det behageligt at bruge dem.

Vores skydedøre fås eksempelvis med soft close, som gør, at skydedøren selv lukker døren stille i på de sidste 10 cm. Det giver en unik fornemmelse af kvalitet, som klæder designet på alle vores arkitektoniske snedkerdøre. Desuden fås vores udenpåhængende skydedøre med glas med en stilfuld magic close-funktion, hvor skinnen, som døren er monteret på, ikke er synlig. Det resulterer i et let udtryk, hvor kun det flotte dørblad kan ses.

Fordele ved skydedøre med glas til indendørs brug

Du sparer plads i forhold til almindelige døre

Kompakte skydedøre med glas tager ikke unødig gulvplads og kan eventuelt bygges ind i vægge, så de er helt skjulte, når døren er åben.

En mere behagelig fordeling af lyset

Med glasskydedøre kan du sikre dig at få mest ud af det naturlige lys, som er så værdifuldt i forhold til at skabe rum, der er behagelige at være i.

Funktionelle løsninger, der skaber nye muligheder

Med en skydedør med glas er det let at lukke af mellem to stuer eller rum, så lydniveauet mindskes, mens rumfornemmelsen bibeholdes.

Moderne døre, der er behagelige at bruge

Du kan blandt andet få vores glasskydedøre med soft close-mekanisme, som giver den behagelige fornemmelse, du måske kender fra dine skuffer.

Dør med automatisk bundtætningsliste

Vi hjælper dig med at fremstille skydedøre, der gør en forskel for dig

Alle vores skydedøre med glas fremstilles på mål. I vores inspirationsgalleri kan du få overblik over nogle af de mange øvrige muligheder, vi har for at gøre en skydedør med glas til en unik løsning for dig ud over størrelsen. Vi fremstiller mange døre, som varierer mellem moderne design med træet i hovedrollen og klassiske malede døre, som vi kan levere i alle tænkelige farver. Desuden kan vi også levere skydedørene med forskellige typer glas, så du kan få den funktionalitet, du har brug for.

Finder du ikke den skydedør, som du har i tankerne, i vores galleri, er du meget velkommen til at kontakte os for en åben og uforpligtende dialog. Du kan være helt tryg ved, at vi altid er i stand til at hjælpe dig med rådgivning og relevant vejledning, når det drejer sig om døre, der skaber positiv opmærksomhed med deres æstetik.

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle skydedøre med glas forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: