Mail ikon Menu ikon

Soft Close skydedør

Eksklusive døre designet til de mennesker, der skal bruge dem

Skydedøren er et effektivt designelement i moderne arkitektur. Her kan de bruges til at skabe løsninger, som passer perfekt til rummets funktioner. Det gælder uanset om det er til erhverv eller i private boliger. Hos Vahle bygger vi dine skydedøre, så de ikke blot er en praktisk løsning – men også spiller med i den samlede fortælling, når det kommer til design. Med udgangspunkt i den danske designfilosofi skaber vi på den måde døre, der er æstetisk velfungerende, har en høj kvalitet og er behagelige at bruge. Derfor kan vores skydedøre også leveres med soft close-funktionalitet, så brugen af døren afspejler den rolige og elegante stil, der findes i alle vores døre.

Skydedøre fremstillet med fokus på det gode håndværk

At skabe den perfekte soft close skydedør kræver en unik tilgang til hver enkelt dør. Hos Vahle sætter vi en ære i at bygge dørene, der passer præcist ind i den enkelte arkitektoniske sammenhæng. Derfor bygger vores døre også på en tæt dialog med dig, der skal bruge døren. Da vi selv fremstiller vores skydedøre med soft close fra bunden på vores snedkerværksted i Mørke på Djursland, er der også mange muligheder for at sætte dit personlige præg på døren. Skydedøren fremstilles på mål – men derudover er der mulighed for at vælge mellem flere nordiske træsorter, farver og dørgreb mv.

Du bør derfor kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om muligheden for at få nye skydedøre med soft close-funktionalitet til dit projekt. Vi er altid klar med personlig rådgivning og vejledning, der tager udgangspunkt i vores håndværksmæssige ekspertise inden for døre.

Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Skydedør douglas

Oplev den unikke følelse af en Vahle Skydedør med soft close

Vores tilgang til at skabe døre med udgangspunkt i de traditionelle håndværksdyder giver en kvalitet, der kan ses, høres og mærkes. Derfor inviterer vi dig gerne til at opleve skydedørene med soft close i vores åbne showroom, hvor du også kan se nogle af vores øvrige dørtyper. Vi anbefaler, at du laver en aftale med os på forhånd, så vi kan tage os tid til at vise dig rundt og svare på alle spørgsmål, du end måtte have.

Kontakt os for en rundvisning på 86 37 24 77

Se nogle af de elegante skydedøre, vi har skabt til forskellige projekter

I vores projektgalleri har du mulighed for at se nærmere på de skydedøre med soft close, som vi har skabt med forskellige samarbejdspartnere gennem årene. Her vil du kunne finde inspiration til at få din helt egen Vahle Skydedør, som altid bliver skabt ud fra dine personlige præferencer og arkitektoniske behov.

 

Glasdør i moderne stil tilpasset gammel bygning Pigeskolen Christiansfeld

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Kontakt os for at høre mere om vores indvendige glasdøre

Hos Vahle er vi altid klar til at give dig rådgivning i dit valg af døre. Vi har bestræbt os på at skabe de bedste arkitektoniske snedkerdøre gennem mere end fire årtier. Derfor har vi tilegnet os en vis portion viden og ekspertise, som vi gerne deler med dig, når du har et ønske om at få en løsning i højeste kvalitet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at flytte arkitektoniske grænser med vores anerkendte døre i dansk design.

Send en besked her, så kontakter vi dig: