Mail ikon Menu ikon

Franske døre

Det elegante valg

Elegant. Åbent. Tidløst design. Franske døre har været en del af arkitekturen siden 1700-tallet, hvor de første gang så dagens lys i Frankrig. Det er en dørklassiker, der bliver ved med at være aktuel.

En fransk dør er en dør med glasfyldninger. Den giver lysindfaldet en ny betydning i rummet, og giver rummet både luft og lethed i udtrykket.

Franske døre i klassisk villa

Denne smukke fir-fløjede dør kan åbne helt op, når der er behov for det.

Samme design som på udvendige døre og vinduer

I arkitekturen og indretningen af boligen er det en god ide at holde sig til et tema for at skabe en sammenhæng i mellem bygningen og interiøret. En måde at forbinde indvendige og udvendige elementer på, er ved at lade de franske døre følge det samme design som vinduerne eller de udvendige døre.

Få inspiration på Instagram.

Franske dobbeltdøre maksimerer lysindfald og æstetik

Med en fransk dobbeltdør kan du maksimere både lysindfald og æstetik.

Med franske dobbeltdøre får du et langt større udsyn til det tilstødende rum. Og du får fornemmelsen af, at huset er blevet større. Samtidigt lader du lyset strømme gennem rummene, hvilket vil give dig en helt ny rumoplevelse. Hvis dit byggeri tillader en fransk dør med to dørblade, vil det derfor uden tvivl kunne blive et smukt element.

Franske døre klassisk stil

Den franske dør med to dørblade sørger for et smukt lysindfald i begge rum.

Dobbelte franske døre Blokhus Strandhotel

Uden at påvirke den franske dørs design kan døren fungere som brand- eller lyddør. De indvendige, franske døre på Strandhotellet Blokhus er lavet som branddøre.

Franske døre som branddøre og lyddøre.

Uden at påvirke den franske dørs design kan døren fungere som brand- eller lyddør. De indvendige, franske døre på Strandhotellet Blokhus er lavet som branddøre.

Traditionelle håndværksprincipper sikrer dig en stabil fransk dør.

Hoteller, sommerhuse, villaer og lejligheder. Alle bygninger kan bære franske døre.

Vi producerer vores franske døre efter traditionelle håndværksprincipper. Derfor er Vahle Franske Døre produceret med gennemgående sprosser.

Gennemgående sprosser er en del af en bærende konstruktion med enkelte glas imellem sprosserne, som er limet i døren. Vi kalder det franske døre med ”ægte sprosser”.

Fir-fløjet fransk dør monderne stil

Til et nybyggeri i klassisk stil skaber franske dobbeltdøre i enkelt design forbindelse mellem rummene.

Franske døre

Skal din dør flytte grænser?

Tøv ikke med at tage kontakt til os, og lad os sammen sætte drømmene i spil. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

FØLG OGSÅ VAHLE PÅ LINKEDIN

Hvad koster en fransk dør fra Vahle?

Med en fransk dør som dobbeltdør får du mere udsyn til det tilstødende rum, hvilket giver et større lysindfald. Tillader dit projekt dobbeltdøre, er der både funktionelle og æstetiske fordele at hente. En fransk dør med to dørblade vil uden tvivl være et smukt element i dit projekt, uanset om det er klassisk eller moderne arkitektur.

Er der mulighed for det, så kan et flot overparti sætte prikken over i’et på franske døre, som fx her på Dyvig Badehotel.

 

Franske døre

Over de franske døre på luksushotellet Dyvig Badehotel er der lavet et smukt overparti

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede. Kontakt os på:

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter