Indvendige døre med karm

Hos Vahle vil vi gerne skabe en særlig oplevelse med vores forskellige designs inden for indvendige døre. Derfor er der intet, der overlades til tilfældighederne. Det gælder i alle de aspekter, som døren består af. På den måde er det ofte ikke dørbladet alene, der skaber forskellen – men samspillet mellem det, hængsler, dørgreb og karme.

Da vi selv bearbejder træet på vores værksted på Djursland, kan vi skabe unikke løsninger, som du kan bruge til at forme rum, hvor alt er i harmoni, og som giver en helstøbt arkitektonisk oplevelse i tråd med den danske designtradition.

Bliv inspireret af vores galleri med forskellige dørløsninger

Glat dør egetræ

Bemærk de smukke, dybe egetræskarme, der bidrager væsentligt til hele dørløsningens udtryk. ECCO.

Skabt fra bunden med udgangspunkt i traditionelle danske håndværkstraditioner

Selvom det typisk er bladets store og flotte overflade, der trækker mest opmærksomhed, er det samspillet med alle dørens elementer, der skaber den oplevelse af komfort, kvalitet og æstetik, som Vahle-døre er kendte for.

Oplevelsen består blandt andet af en særlig taktil fornemmelse, når du lukker døren og hører den tilfredsstillende lyd, som hænger sammen med dørbladets og karmens konstruktion udført i massivt træ. Det er en oplevelse, der kendetegner vores tilgang, vores håndværksmæssige kvalitet og værdier, der hviler tungt på den danske designfilosofi, hvor funktionalitet, enkelhed og materialernes æstetik er i højsædet.

Vi giver dig mulighed for selv at konfigurere din indvendige dør med karm

Dørkarmen er en vigtig overgang mellem dør og det øvrige rum. Derfor har vi også skabt nogle æstetiske løsninger, som giver dig muligheden for at få et design, der bidrager til det samlede udtryk. 

Da vi selv producerer vores døre fra bunden, har du mulighed for selv at bestemme dørens desing. Vi laver indvendige døre med karm i specialmål, og ligesom med døren kan du selv vælge, om karmen skal beholde det naturlige udtryk fra materialer som eksempelvis egetræ og douglas, eller om vi skal levere dem som massive trækarme malet i en bestemt RAL-farve. Vi tilpasser karmene til væggens tykkelse,  så de passer til såvel tykke som tynde vægge.

Dermed hjælper vi dig med at få indvendige døre med karm, der realiserer din vision om stil og rum og skaber det arkitektoniske univers, du drømmer om. 

Se udvalgte konfigurationsmuligheder med priseksempler

Glatte døre med linoleum

Privat villa. Glat dør med linoleum der matcher husets køkken i egetræskarm.

Vahle Blackbird 3 3

Blackbird Air. Egetræsdør med massiv egedørskarm monteret i væg beklædt med marmor. 

Få råd og vejledning til at få de døre, du ønsker

Vi vil gerne sikre, at du får lige nøjagtig de døre, du har brug for. Derfor kan du også kontakte os, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel. Ring til os på telefonnummer +45 86 37 24 77 eller send os en besked gennem kontaktformularen uden for vores åbningstid. Så vender vi tilbage til dig med svar hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at komme og se vores showroom. Her kan du se nærmere på muligheden for at få indvendige døre med karm i både klassiske og moderne design. Kontakt os gerne, inden du kommer, så vi har mulighed for at vise dig ordentligt rundt. 

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: