Vahle Glasdør

Lad lyset spille ind med indendørs glasdøre og hoveddøre med glasparti

Hos Vahle har vi årtiers erfaring med at skabe forskellige indvendige døre, som passer arkitektonisk til de specifikke rum, der arbejdes med. Det gælder også for indvendige glasdøre, som vi har mulighed for at levere i et bredt udvalg af design. Her hjælper vi dig med at producere franske døre eller andre specialdesignede snedkerløsninger, der binder to rum sammen på den optimale måde. Og da vi selv fremstiller hver en glasdør på vores snedkerværksted, er der utallige muligheder for at få et design, der passer til din vision for alle rum, du ønsker at sætte dit unikke arkitektoniske præg på.

Flere varianter af glasdøre med samme æstetiske grundlag

Fælles for alle vores massive glasdøre er, at de kan fremstilles på mål og har en høj kvalitet, der både tager udgangspunkt i det udførte håndværk og de naturlige materialer, vi bruger, når vi producerer en Vahle Glasdør fra bunden. Det er en kvalitet, der både kan ses og mærkes. For vi arbejder altid ud fra en gennemgribende designfilosofi, der bygger på enkelhed og funktionalitet. Vi leverer glasdøre, der skaber en god fortælling med et åbent rum med masser af lys og fornemmelse af plads, som inviterer til at blive brugt, som du selv har tænkt det. Derfor håber vi, at du vil kontakte os, hvis du har lyst til at høre mulighederne medi de forskellige glasdøre, vi kan skabe, som kan være med til at gøre en forskel for din indretning.

 

Franske døre som skydedøre i klassisk villa

Glasdøre til et åbent kontormiljø eller den private bolig

Vi kan både skabe løsninger til kontoret, til den klassisk indrettede villa eller til den moderne indretning, hvor en enkelt dør kan være med til at gøre en forskel. Det gælder for eksempel både i en fransk dør eller en skydedør i glas, der passer til den type adskillelse af rum, du gerne vil have. Vi har varianter, der passer til private stuer en-suite og bygninger, hvor der skal afholdes møder. Det er nærmest kun din forståelse for funktionen i rummene, der sætter grænserne. For sammen kan vi altid finde en god løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov i et byggeri.

Skab lys mellem alle dine rum

Glasdøre er et vigtigt element inden for arkitekturen, da de skaber en særlig sammenhængskraft mellem rum. Gennem brugen af en glasdør får man en klar fornemmelse af åbenhed, da det naturlige lys frit kan strømme fra det ene rum det andet. Derfor kan man ofte få gavn af det gode dagslys længere, som ofte bidrager med noget andet end kunstigt lys. På den måde får man et noget mere naturligt rum – det gælder ikke mindst i mange af vores egne design, hvor vi har ladet naturens gode materialer stå frem.

Ofte giver glasdøre dig også mulighed for at få mere fornøjelse af naturen udenfor, da udsigten spreder sig naturligt til andre rum i din bolig og giver en endnu større fornemmelse af plads, luftighed og åbenhed. Derfor er de fleste af vores indendørs glasdøre produceret i et minimalistisk design i høj kvalitet, så du altid får det bedste ud af dørene i din indretning. En Vahle Glasdør er nemlig både smukke, funktionelle og giver dig en optimal kombination af lys og praktisk design, der spiller sammen i et stilrent og elegant udtryk.

 

Egetræsdør som glasdør
Sankt Mortens Kirke 15a2404

Se og oplev den unikke æstetik i vores glasdøre

Her på vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i vores online projektgalleri og finde inspiration til, hvordan du selv kan bruge vores glasdøre som bindeled mellem to rum eller til at lukke en masse lys ind i mindre rum, som ofte bliver mørke uden brug af glas. Som du vil se, er mulighederne mange, og det er også et udtryk for, at vi er i stand til at realisere dine designmæssige idéer og visioner om glasdøre i et enkelt design, der bidrager til det samlede udtryk i bygningen.

Nedenfor kan du se udvalgte eksempler på velfungerende løsninger med glasdøre, som vi har været med til at skabe. Blandt andet gennem indvendige døre med glas og som flotte facadedøre, der bruger glaspartier eller udskæringer som et effektivt element til at give døren en bestemt brugsmæssig værdi.

En klassisk fransk dør som skydedør i en patriciervilla

Glasdør i velfungerende kombination med glaspartier

Gyldne egetræsdøre med glaspartier på hver sin side

Find selv flere eksempler i vores projektgalleri. Når du har klikket dig ind på siden, kan du eventuelt brug menuen til venstre for at sortere efter dørtype. Her finder du blandt andet valgmuligheden glasdøre.

Kontakt os for at høre mere om vores glasdøre

Er du blevet inspireret til at høre mere om, hvordan vi kan producere en glasdør, der skaber værdi for dig og dit byggeprojekt? Så tag gerne kontakt til os. Med muligheden for at skabe glasdøre ud fra dine konkrete ønsker, begynder det gode resultat med en åben dialog med os. Du er ligeledes meget velkommen til at komme forbi vores showroom i Mørke på Djursland, hvor du kan få en fornemmelse for fordelene ved at vælge vores glasdøre.

Klassiske franske døre og overpartier med facetslebne glas

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: