Dobbeltdør med glas

Vi fremstiller dobbeltdøre ud fra dine krav og ønsker til design

Hos Vahle er vi i stand til at fremstille dobbeltdøre, som passer ind i det klassiske udtryk, der findes i mange historiske bygninger. De flotte døre fremstilles med udgangspunkt i de klassiske håndværksprincipper inden for snedkerfaget – og derfor kan vi levere en dobbeltdør, som passer perfekt til den tiltænkte stil i et nyt byggeri eller til et eksisterende udtryk på et sted med masser af historie, hvor atmosfæren ønskes bevaret så godt som muligt.

Se eksempler på vores dobbeltdøre i vores online projektgalleri

Vi har efterhånden været med til at løse mange opgaver i forskellige historiske bygninger. Dem kan du se eksempler på i vores online projektgalleri. Her vil du blandt andet kunne se, hvordan vi har hjulpet med at bevare den charmerende æstetik på det genopbyggede Svinkløv Badehotel, der ønskede sig den klassiske dobbelte fyldningsdør, som har været med til at definere den designmæssige identitet for det historiske sted i årtier. Du vil også kunne finde eksempler på den klassiske dobbeltdør i private hjem, hvor det klassiske udtryk foretrækkes, samt dobbeltdøre med glas.

Svinkløv Badehotel dobbeltdøre fyldningsdøre

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe historiske dobbeltdøre, som lever op til nutidens krav

Har du et byggeprojekt, hvor den historiske værdi, der findes i designet af dine døre, er vigtig for dig? Så kontakt os for at høre mere om alle de muligheder vi tilbyder, for at du kan få de helt perfekte dobbeltdøre indvendig. Hos os er dialogen nemlig vigtig for at få det ønskede slutresultat, der lever op til alle krav om æstetisk, kvalitet og design. Derfor håber vi, at du vil kontakte os, hvis du som bygherre, arkitekt, entreprenør eller lignende står over for et bygge- eller renoveringsprojekt, hvor erfaring, præcision og sans for hver enkelt detalje er vigtig for dig.

Lad os hjælpe dig med at skabe døre, der bidrager til det arkitektoniske udtryk

Hos Vahle har vi arbejdet passioneret med at skabe dobbeltdøre, hoveddøre, franske døre og skydedøre med mere. Derfor sætter vi også en ganske særlig ære i at være med til at løse selv de mest krævende opgaver. Alle vores dobbeltdøre er fremstillet med omtanke for funktionaliteten. Du vil således opleve, at enhver dør fra Vahle er noget ganske særligt, når du bruger den. For vores erfaring og håndværksmæssige stolthed resulterer i en dør med en ganske særlig følelse af kvalitet, der kan mærkes, hver gang du bruger den, og sikrer at døren holder i generationer. Det gælder selv, når der er tale om de klassiske dobbeltdøre til større åbninger mellem to rum.

Kom og mærk forskellen i en dobbeltdør fra Vahle

Det kan være svært at få en fyldestgørende fornemmelse for alle fordelene i vores døre på en hjemmeside. Derfor byder vi dig gerne velkommen til en rundvisning i vores administrationsbygning, hvor flere af vores døre er brugt som et levende showroom. Her vil du også kunne få et indblik i produktionen, hvor de gamle snedkerdyder går hånd i hånd med moderne teknologi for at sikre alle vores forskellige kunder det bedste produkt.

Kontakt os gerne på forhånd for at booke en aftale. Ring på 8637 2477 eller send en e-mail til info@vahle.dk

 

Fyldningsdøre Annas Hus