Mail ikon Menu ikon

Indbygget skydedør

Pladsbesparende dørløsning i dansk design

Når det handler om indendørs arkitektur, er plads en vigtig faktor. Hos Vahle har vi derfor forskellige løsninger, der giver den bedst mulige opfattelse af plads. En indbygget skydedør i træ kan være det oplagte valg, hvis du foretrækker en elegant løsning, der samtidig er praktisk. Vi tilbyder både indbyggede skydedøre i klassisk design og i et moderne minimalistisk design, der giver dig mulighed for at realisere din indretningsmæssige vision gennem dansk design i høj kvalitet.

Bygget på håndværksmæssige traditioner og materialer i høj kvalitet

Alle vores indbyggede skydedøre er designet til at skabe arkitektonisk harmoni. Her bruger vi nøje udvalgte træsorter i vores arbejde, som tager udgangspunkt i de stolte danske håndværkstraditioner inden for snedkerfaget. På den måde kan du forvente et produkt, der giver dig mulighed for at skabe unikke udtryk gennem vores fokus på enhver lille detalje, som skabes ud fra dine præferencer.

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig en indbygget skydedør, der flytter grænser

Her kan du læse mere om, hvad der gør en indbygget skydedør fra Vahle til noget særligt. Desuden kan du se eksempler på nogle af de forskellige løsninger, vi allerede har været med til at skabe for virksomheder, institutioner og i private boliger. Har du spørgsmål om de muligheder, vi tilbyder, eller tekniske specifikationer, som du ikke kan finde her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klare med personlig rådgivning og vejledning, der tager udgangspunkt i dit behov og din situation.

Kontakt os på:

info@vahle.dk

86 37 24 77

Glatte, hvide skydedøre i arkitekttegnet villa

Indbyggede skydedøre til ethvert behov

Hos Vahle er døren skabt til at give brugeren en bestemt oplevelse. En oplevelse, der skabes i samspillet mellem det visuelle og det taktile. Nogle vælger vores indbyggede skydedøre, fordi vi er i stand til at genskabe den klassiske stil, der bruges i mange historiske bygninger. Andre vælger vores døre, fordi vi er i stand til at levere en moderne løsning, hvor træet virkelig træder i karakter. Det gælder uanset, om du vælger en indbygget skydedør som en opdeler mellem to stuer eller som lukke for reoler, et walk in-closet eller en anden type opbevaring. Kun fantasien sætter grænser.

En forskel, der virkelig mærkes

På grund af den håndværksmæssige præcision og valget af materiale har vores døre en ganske særlig følelse. Den komplimenteres af en række tekniske funktioner, som er tilgængelige i vores indbyggede skydedøre. De fås blandt andet med en soft close-funktion, som gør, at døren selv lukker tæt i de sidste 10 af lukningen. Det giver en yderst tilfredsstillende og rolig fornemmelse, som du måske kender fra eksklusive køkkenskuffer.

 

Besøg vores åbne showroom, hvis du kunne tænke dig at opleve en indbygget skydedør fra Vahle i funktion

Vores egen kontorbygning er udstyret med en række af de dørdesign, vi også tilbyder vores kunder. Den fungerer derfor som en slags åbent showroom, hvor du har mulighed for at få den fulde oplevelse af dørene. Det gælder naturligvis også de indbyggede døre, der er anvendelige til en lang række formål, både når vi taler om klassisk og moderne arkitektur. Billederne giver dig kun en lille del af fornemmelsen af, hvad vores døre repræsenterer.

Derfor vil vi meget gerne invitere dig til at komme til Mørke og opleve den fornemmelse af substans og kvalitet, som kun kan ske gennem berøring og fysisk tilstedeværelse.

Du må dog gerne kontakte os på forhånd. For på den måde kan vi bedre tage os tid til at give dig en rundvisning, som skaber værdi for dig. Ring på til os på telefon
86 37 24 77  eller send en mail til info@vahle.dk for at booke en aftale i den nærmeste fremtid.

Showroom Vahle med Barcode facadedør

Se udvalgte eksempler på en indbygget skydedør fra Vahle i funktion

Der er rigtigt mange muligheder for at få en indbygget skydedør, der føjer en designmæssig værdi til din bolig. Vi sætter en ære i at levere de døre, der spiller med i den samlede fortælling, og derfor er vores tilgang meget forskellig fra dør til dør. I vores projektgalleri kan du se flere eksempler på vores skydedøre i brug og bemærke, hvordan de rene linjer og det gode træ er med til at skabe et umiskendeligt skandinavisk aftryk på boligens stil.

Klassisk skydedør i smuk patricervilla

Skydedøre i glas og Douglas træ

Indbygget skydedør i moderne arkitekttegnet hjem

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig:

Find mere inspiration på vores Instagram-profil

Du kan også få løbende inspiration til brug af vores arkitektoniske døre gennem vores profiler på sociale medier. Følg os for eksempel på Instagram, hvor vi jævnligt deler billeder af projekter, hvor arkitekter og entreprenører har valgt at bruge vores indbyggede skydedør eller en udenpåliggende skydedør – men naturligvis også vores øvrige indvendige døre; franske døre, pinoldøre og fyldningsdøre mv.

Følg os på Instagram

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores skydedøre

Da mulighederne er mange, håber vi, at du har lyst til at tage en snak med os vedrørende dørene til dit forestående byggeprojekt. Da vi altid bygger en ny skydedør ud fra vores kunders præferencer og behov, begynder den perfekte dørløsning med en åben dialog, hvor vi gerne deler ud af vores ekspertise i døre, som bygger på årtiers erfaring med at skabe arkitektoniske døre, der flytter grænser.

Udfyld kontaktformularen på vores kontaktside – så vender vi tilbage med svar på din forespørgsel hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os inden for vores åbningstider eller sende en mail.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt, der kræver indvendige skydedøre i høj kvalitet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Følg også Vahle på LinkedIn

 

Skydedør moderne