Skydedøre til badeværelse

Pladsbesparende dørløsning i dansk design

Med en skydedør til badeværelset får du et pladsbesparende og moderne design, der kan være den mest praktiske løsning. Det kan for eksempel være steder hvor pladsen er trang, til det lille badeværelse, eller hvor du ønsker dig det minimalistiske og moderne design, som flere af vores skydedøre har. Det er desuden også en meget praktisk løsning for personer med begrænset mobilitet, da døren kan åbnes helt langs en væg, så den ikke tager plads fra gangareal eller badeværelse.

Moderne døre til badeværelset fremstillet med udgangspunkt i stærke håndværkstraditioner

Med vores utallige muligheder kan du selv være med til at skabe et unikt arkitektonisk udtryk, som flytter grænser. Vi bygger alle vores døre på vores snedkerværksted i Mørke på Djursland, og har gjort det i mere end 40 år. Derfor er alle døre udført med en håndværksmæssig præcision og kvalitet, som både kan ses og mærkes.

 

Få en skydedør der passer perfekt til din arkitektoniske vision

Alle vores skydedøre til badeværelser fremstilles på mål, og du kan få dem leveret i lige nøjagtig den farve, som matcher bygningens øvrige stil eller det nye, intenderede design. Derfor håber vi, at du har lyst til at tage en dialog med os om nogle af de muligheder, som har gjort vores varemærke til et, der er anerkendt for en umiskendelig dansk stil og kvalitet, når det handler om arkitektoniske snedkerdøre.

 

Kontakt os på:

info@vahle.dk

86 37 24 77

Glatte, hvide skydedøre i arkitekttegnet villa

Elegant design, der kan tilpasses enhver bolig eller bygning

Hos Vahle skaber vi døre, der er fremstillet til at passe perfekt ind i de miljøer, hvor de skal bruges. Alle døre fremstilles på specialmål, og du har desuden mulighed for at vælge mellem nogle innovative funktioner, som gør, at døren kommer til at spille en ganske særlig rolle i den arkitektoniske fortælling, du gerne vil opbygge, når du skal designe nye rum.

Funktionelt design, der mærkes

Her kan vi blandt andet fremhæve vores magic close-design, hvor den skinne, som skydedøren er monteret på, er skjult. Det giver et eksklusivt og elegant udtryk, hvor man får indtrykket af, at dørbladet nærmest svæver fri på ydersiden af væggen. Vi kan både levere malede døre og skydedøre, hvor træet tilføjer en varm og naturlig dimension til din indretning.

Udforsk omfanget af muligheder i vores specialfremstillede snedkerdøre

I vores online inspirationsgalleri kan du se mange eksempler på de skydedøre, vi har produceret til et bredt spektrum af formål og bygninger gennem tiden. Her kan du se, hvilken designmæssig forskel vores døre kan gøre for dine rum og blive inspireret til selv at vælge en ny skydedør til dit badeværelse, som komplementerer hele dit indendørs miljø.

 

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle skydedøre til badeværelse forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: