Stilfulde skydedøre fra gulv til loft

Skab optimal plads med formfuldendt design

Hos Vahle er vi dedikerede til at skabe godt dansk design. Det kræver, at vi ikke blot ser på dørens funktion alene, men skaber optimale løsninger, som er med til at skabe de bedste rum for de mennesker, der skal bruge dem. Skydedørene fremstilles altid ud fra dine mål og præferencer. På den måde kan du få skydedøre fra loft til gulv, som beriger rummet med et naturligt og varmt design, mens det også dækker et behov for en praktisk løsning.

Dansk designfilosofi og stolte håndværkstraditioner

Det arbejde, vi udfører på vores snedkerværksted i Mørke på Djursland, er dybt forankret i det gode håndværk og de stærke danske designtraditioner. Derfor spiller træet og træets kvalitet en essentiel rolle i de mange forskellige typer skydedøre vi kan producere. Fælles for dem alle er, at de er designet til at give en oplevelse af kvalitet og arkitektonisk omtanke, der kommer enhver, der skal bruge vores døre, til gode.

Elegant design til tidløse skydedørsskabe og moderne skydedøre

Her på siden kan du finde eksempler på, hvordan vores skydedøre kan blive en bærende del af indretningen, hvad end du har brug for en skydedør i fuld højde mellem to rum som rumdeler eller lignende. Her bliver dørene et værdifuldt designelement som et større møbel, der skaber ekstra plads i din indretning og giver et effektivt tidløst udtryk, som både harmonerer med en moderne og en mere klassisk indretningsstil.

Se eksempler på, hvordan du kan bruge skydelåger og skydedøre fra Vahle

I vores online inspirationsgalleri kan du få indblik i stil og kvalitet i vores forskellige typer snedkerdøre. Alle døre fremstilles på mål ud fra dine behov og præferencer. Desuden kan vi også levere dørene i forskellige farver og i modeller, hvor skinnerne er skjult for et mere minimalistisk udtryk. Her finder du blot nogle udvalgte døre fra forskellige projekter, som forhåbentlig kan inspirere dig til at få de skydedøre, som giver bedst mening for dig og dit byggeri.

Se mere i vores inspirationsgalleri

Moderne skydedør i stor størrelse

Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne

Med mere end 40 års erfaring er vi klar til at hjælpe dig med vejledning i, hvordan du får de bedste døre, som matcher dine krav og præferencer. Da vi bygger alle dørene fra bunden, er mulighederne mange, og vi sætter en særlig ære i at skabe døre, der realiserer dine designmæssige visioner. Det gælder naturligvis også for vores skydedøre fra gulv til loft.

Har du lyst til at komme og besøge os for at se, hvad det er, der gør døre fra Vahle til noget ganske specielt? Vores administrationsbygning er indrettet som et åbent og levende showroom, hvor du kan få et godt indblik i den taktile oplevelse vores døre giver. Så ring eller skriv til os for at booke tid til en rundvisning. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle skydedøre til badeværelse forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: