Mail ikon Menu ikon

Massiv dør i moderne dansk design

Indvendige døre i høj kvalitet

Hos Vahle er det naturlige udtryk i vores Nordic Forest Selection et eksempel på en klassisk dansk designfilosofi, som begyndte for hundrede år siden. Her blev grundlaget skabt i et minimalistisk design, der gør, at udtrykket både er moderne og tidløst – ligesom det også har været tilfældet inden for blandt andet dansk møbeldesign, som har høstet international anerkendelse.

Massive trædøre, som er skabt til at give dig en særlig oplevelse

I en massiv dør fra Vahle er det materialet, der spiller hovedrollen i designet sammen med den følelse, det giver at bruge vores robuste dør. Det er en komplet oplevelse, som skabes gennem det gode håndværk på vores egne snedkere, som tager udgangspunkt i snedkerfagets klassiske dyder samt den erfaring, det har givet os at fokusere udelukkende på produktion af massive døre.

Bliv inspireret til at vælge en indvendig dør, der passer til dine egne præferencer

Her kan du se eksempler på nogle af de opgaver, vi har været med til at løse på steder, hvor design og arkitektur er gået op i en højere enhed. Du vil også kunne finde oplysninger om, hvordan vi er nogle af de bedste til at hjælpe dig, hvis du selv har brug for at få produceret massive døre, som passer ind i dit projekt. Så udforsk mulighederne og lad dig inspirere til at inkorporere naturen i din indretning.

Villa Vb9

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømmerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Kontakt os på:
M. info@vahle.dk
T. 86 37 24 77

 

Massive trædøre i forskellige smukke træsorter

I vores Nordic Forest Selection har vi skabt et æstetisk velfungerende alternativ til de glatte hvide døre, som har været populære i nogle årtier. Men inden for moderne byggeri søges inspiration nu i naturen, som får en mere fremtrædende rolle i et enkelt design, som også vil fungere på den lange bane.

Miljøvenligt design i en kvalitet, der varer ved

De massive døres design vil forblive relevante gennem generationer, og her får du desuden dørene i en kvalitet, der kan holde i alle år. På trods af det minimalistiske udgangspunkt kan vi levere de indvendige døre i et bredt udvalg af træsorter, som giver dig mulighed for at vælge den særlige glød, som det enkelte træ tilbyder dig.

Et distinkt robust design, der passer til de moderne byggeri

Dørene er skabt af de træer, som vokser i den nordiske natur, og som derfor er oplagt at invitere indenfor i form af nye stilfulde døre, der bærer det naturlige præg. Det er for eksempel eg, elm, ask og valnød. Træsorter, som har vidt forskelligt udtryk, men hvor den udsøgte kvaliteten er noget af det, der binder dem sammen, når du vælger en massiv trædør fra Vahle.

Læs mere om vores fokus på bæredygtighed

 

Arkitekttegnet villa med Vahle døre i Dinesen Douglas Layers
Great Nortern mørke egetræsdøre

Se eksempler på løsninger skabt med vores massive døre

Gennem årene har vi været med til at løse både store og små opgaver, hvor designet er altafgørende. Derfor kan vi med stolthed vise dig mange forskellige projekter, hvor vores indvendige døre er blevet brugt til at skabe fantastiske rum i private, erhvervsmæssige og institutionelle sammenhænge. Her vil du også kunne opleve forskelligheden i vores massive døre, som udspringer af, at alle de døre, vi laver, er skabt ud fra vores forskellige kunders præferencer i et tæt samarbejde med os for at få de perfekte indvendige døre.

 

Kontakt os for at få råd og vejledning om massive døre til dit projekt

Har du spørgsmål angående vores indvendige døre, kan du altid kontakte os for at tage det første skridt mod at realisere dine visioner. Da vi selv fremstiller vores massive døre fra bunden, kan vi med stor sikkerhed levere de flotte massive døre, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Derfor vil vi naturligvis gerne høre fra dig – ikke mindst fordi, det er vores specialiserede passion at skabe arkitektoniske døre, der løser en given opgave til perfektion hver eneste gang.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

 

 

Glat dør egetræ

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: