Indvendige døre i træ

Hos Vahle hænger vores respekt for naturens egne formidable materialer og det gode snedkerhåndværk solidt sammen med grundværdierne i dansk design. Det ses tydeligt i de forskelligartede billeder, du finder her på siden og på vores Instagram-profil. Her vil du opleve, hvordan vi lader træet komme til sin naturlige ret i vores mange design af indvendige døre, hvor kvalitet, funktion og æstetik prioriteres. 

 

For at kunne imødekomme arkitektoniske krav til kvalitet og udtryk bruger vi flere forskellige træsorter til vores indvendige døre, der vælges nøje ud fra deres individuelle kvaliteter og den særlige varme, som træet bidrager med. Det gælder blandt andet vores glatte indvendige døre, der har et moderne og tidløst design, men også vores klassiske fyldningsdøre, som passer til projekter, hvor der arbejdes med udgangspunkt i en historisk charme.

 

Hos Vahle sørger vi altid for, at vores indendørs trædøre lever op til de højeste standarder. Det betyder, at du altid kan forvente kvalitet, en håndværksmæssig forståelse for detaljerne og en god, solid holdbarhed. For vores arbejde bygger på en historisk kærlighed til snedkerfaget, som tydeligt ses og mærkes i alle de døre, vi fremstiller på vores snedkeri i Mørke på Djursland.

Hvid pinoldør

Privat villa. Dinesen LAYERS by Vahle døre i egetræ sætter et smukt  aftryk i den moderne og stilrene villa.

Æstetisk komfort i indvendige trædøre

Vores dedikation til den danske designfilosofi, hvor træ og andre naturlige materialer spiller en bærende rolle, ses særligt tydeligt i vores Nordic Design-kollektion. Her finder du essensen af vores håndværksmæssige værdier manifesteret i flere forskellige serier af indvendige døre i træ, der fanger essensen af den nordiske minimalisme og komfortable funktionalitet. Det gælder blandt andet i de døre, der er skabt af de originale planker fra Dinesen, som kombinerer en moderne og æstetisk velfungerende enkelthed med en holdbar kvalitet. Her får du indvendige døre i træ, som effektivt bidrager med den ro, der ofte søges i moderne byggeri.

I Carpenter’s Collection finder du de smukke trædøre, der er designet af vores egen snedkermester. Det døre, der udmærker sig gennem deres fokus på håndværket, der fremhæver den organiske struktur, der findes i træet, og bidrager til den øvrige arkitektur med sin dybe, varme glød, som er karakteristisk for eg.

Du finder også et stilfuldt alternativ til de klassiske glatte hvidmalede døre i vores Nordic Forest Selection. Her finder du massive trædøre fremstillet i de bedste nordiske træsorter, som kan tilføre en givende følelse af naturlighed og tidløs elegance til ethvert projekt.  

Besøg vores showroom og oplev følelsen af vores unikke indendørs trædøre

Det er vores holdning, at en trædør fra Vahle skal ses og mærkes rigtigt, før man forstår, hvad det er, der gør dem til noget særligt. Derfor vil vi gerne invitere dig til at opleve dem på nærmeste hold i vores åbne showroom. 

Selvom vores dør altid står åben for interesserede gæster, vil vi dog opfordre til at kontakte os på forhånd og melde din ankomst. På den måde har vi mulighed for at sætte god tid af til dig, og har derfor bedste forudsætninger for at give dig en relevant rundvisning og svare på dine spørgsmål om de forskellige døre og muligheder.

Vores showroom er en integreret del af vores eget hovedkvarter. Her vil du således også se et levende eksempel på, hvordan vores indvendige trædøre kan bruges til forskellige gode løsninger i dagligdagen. Da vi fremstiller alle vores døre selv, har du også en unik mulighed for at kigge ind på vores værksted, hvor du kan sanse den særlige duft af råtræ og få et indblik i arbejdsprocessen fra modtagelsen af træet til den færdige trædør til dit projekt.

Kontakt os meget gerne på forhånd for at booke en aftale. Ring på 8637 2477 eller send en mail til info@vahle.dk.

 

Sådan finder du vores showroom

Vores adresse er Fabriksvej 5, 8544 Mørke. Det er let at komme hertil, hvis du befinder dig i området omkring Aarhus. Der er kun fem minutters gang fra nærmeste stop med Letbanen fra Aarhus Banegård og cirka en halv times kørsel i bil fra Aarhus centrum. Kommer du i elbil, har vi også en ladestander på vores parkeringsplads, som du kan benytte dig af, mens vi viser dig rundt. Vi glæder os til at tage imod dig.

Book et mødelokale Vahle showroom
Showroom 19 2
Fyldningsdøre Annas Hus

Villa “Annas Hus”. Nye indvendige døre i nøjagtig gengivelse af de historiske døre.

Bliv inspireret til at vælge de indendørs trædøre, der komplementerer dit næste projekt

Har du ikke mulighed for at besøge os fysisk inden for den nærmeste fremtid, har du mulighed for at se eksempler på vores kreationer online. På vores Instagram-profil lægger vi løbende billeder op af forskellige dørdesigns, så du kan blive inspireret til at bygge din egen arkitektoniske fortælling med vores unikke indvendige døre. 

Søger du et lidt mere detaljeret indblik i, hvad vi står for, kan du også gå på opdagelse i vores online inspirationsarkiv. Her kan du se, hvordan vores indvendige døre i træ er blevet brugt i en række forskellige arkitektoniske sammenhænge fra moderne og stilrene boliger, historiske opgange og prominente institutioner og virksomheder, der ønsker sig et æstetisk velfungerende design og bidrager med en funktionalitet, der skaber en behagelig oplevelse for de folk, som færdes der.

Besøg vores profil på Instagram

Find inspiration i vores online projektarkiv

Indvendige trædøre som miljøvenligt valg

Hos Vahle betyder træ en del. Derfor er det også vores ansvar at behandle miljøet, der danner et betydeligt grundlag for vores eksistens, med den største respekt. I sin egenskab som fornyelig ressource er træet i sig selv et bæredygtigt materiale. Desuden anskaffer vi udelukkende træet fra skove, der gennem vores FSC-certificering forsikrer os om, at der tages de nødvendige miljøhensyn.

 

Du kan læse om vores miljømæssige engagement og vores position som Klimaklar Produktionsvirksomhed, hvis du vil vide mere om de valg, vi tager, for at leve op til ansvaret for vores fælles fremtid, når vi producerer døre i træ.

Fsc Træ

Kontakt os for at få mere at vide om mulighederne i vores indvendige døre i træ

Er du blevet inspireret til at få mere at vide om muligheden for at få indvendige døre fra Vahle til dit næste byggeprojekt, så er vi klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og tekniske specifikationer, så du kan få de døre, der åbner for unikke arkitektoniske muligheder, der lever op til dine krav og dækker dit behov for et gennemført design.

Vær opmærksom på, at vores døre forhandles gennem en tømrermester eller den lokale tømmerhandel. Vi er derfor parate til at indgå i en konstruktiv dialog med repræsentanter fra tømmerhandlere, entreprenører, arkitekter, håndværkere eller bygherrer. Her vil vi bruge vores egen håndværksmæssige ekspertise og mangeårige erfaring til at give dig den perfekte løsning med hensyn til indvendige døre i træ.

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig:

Lad dig inspirere af nogle af vores projekter