Massive indvendige døre

Danske snedkerdøre i høj kvalitet

Hos Vahle kan vi hjælpe dig med at bringe dine arkitektoniske visioner til live gennem håndlavede massive døre efter dine præferencer. På vores snedkerværksted, hvor vi gennem mere end 40 år har fokuseret på at producere nogle af de bedste indvendige døre, kan du få fremstillet døre i mange
Hos os kan du forvente et resultat, der svarer til dine forventninger hver gang. For vores døre skabes på bestilling gennem et tæt samarbejde, hvor vi altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Så kontakt os endelig for at få begyndt processen, der giver dig de døre, som er med til at skabe den samlede fortælling i forskellige design og i de mål, der passer til dit projekt. Her er det stadigvæk de gamle håndværksprincipper, der giver den kvalitet, vores massive døre er kendt for, selv om vi også bruger moderne teknologi for at leve op til de specifikationer, som eksempelvis en moderne branddør eller lyddør skal have.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

de rum, du gerne vil skabe.

M. info@vahle.dk
T. 86 37 24 77

 

26 2

Vores massive indvendige døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

En indvendig dør fra Vahle bliver altid til på baggrund af dine specifikationer og præferencer, da vores dygtige fagspecialister bygger dem fra bunden på vores værksted i Mørke på Djursland. Vi står naturligvis til rådighed for vejledning angående dørene, som er baseret på årtiers passioneret arbejde med døre i dansk design.

Vi hjælper dig sikkert gennem hele designprocessen

Du kan selv vælge de grundlæggende elementer, som døren skal bestå af. Det være sig for eksempel materialer, som altid er nøje udvalgt træ i høj kvalitet. Hertil kommer valg af blandt andet åbningsprincip og hængsler mv. På den måde får du hos os nogle unikke indvendige døre i et design, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og som afslutningsvis bliver produceret med det højeste niveau af præcision og sans for detaljen.

 

Få indblik i forskelligheden i vores massive indvendige døre

Når valgmulighederne er så mange, som de er hos os, kan det måske være svært at forestille sig omfanget i udvalget, der både kan tage udgangspunkt i et moderne minimalistisk design eller et mere klassisk udtryk, som matcher stilen i historiske bygninger. Derfor vil vi gerne invitere dig til at se nærmere på og søge inspiration i vores online projektgalleri.

Her kan du finde eksempler, der giver indsigt i vores stil og ikke mindst den håndværksmæssige kvalitet, der er med til at definere vores døre. For hos Vahle er døren ikke bare en simpel adskillelse mellem to rum – men et velovervejet designelement, som bidrager med noget ganske særligt for de personer, der skal bruge døren til daglig. Det være sig både gennem en behagelig æstetisk og en optimal funktionalitet, der kan mærkes.

 

Carlsberg glatte døre røget eg

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: