Indvendige døre

Alle vores indvendige døre repræsenterer kombinationen af design, kvalitet og funktionalitet. Med vores døre får du ikke blot et element, der fungerer som en adgangsvej fra et rum til et andet – her får du et element, der spiller med i hele den æstetik, et veldesignet byggeri består af. Derfor har du mulighed for at bruge vores indvendige døre som et stilistisk statement, der tilføjer en snert af karakter eller indgår som en fuldt ud integreret del af boligens udtryk.

 

Vælg døre, der gør noget ved indretningen

Vi vil gerne være med til at skabe den bedste forbindelse og sammenhængskraft mellem rum og samtidig give en oplevelse af en indvendig dør, der er designet til at give dig en følelse af kvalitet og velovervejethed i hver eneste detalje. Derfor er vores døre også lavet som snedkerdøre med udgangspunkt i håndværkets klassiske dyder. For det giver os mulighed for at fokusere på hver eneste lille detalje, der giver dig den sanselige følelse af kvalitet, som Vahle-døre er kendt for.

Du designer selv din dør

Her kan du få mere at vide om, hvilke muligheder du har hos os, når du skal vælge indvendige døre til dit projekt. Mulighederne er mange, fordi vi på vores eget værksted i Mørke på Djursland fremstiller døre efter ordre på specialmål, leverer dem i alle tænkelige farver og med forskellige konfigurationer med hensyn til hængsler, åbningsprincipper, forskellige designs og eventuelle brand-, lyd- eller sikkerhedskrav..

 

Derfor inviterer vi dig til at gå på opdagelse i vores univers af danskdesignede og 100 % danskproducerede indvendige døre, hvor den umiskendelige skandinaviske stil og vores kompromisløse tilgang til at skabe kvalitet i hvert eneste produkt løber som en rød tråd gennem de mange muligheder.

Glat dør egetræ

De to overordnede designlinjer i vores indvendige døre

Som sagt sætter vi en stor ære i at fortsætte arbejdet med det stolte håndværk, som har bragt velfortjent hæder til flere danske møbeldesignere og arkitekter gennem tiden. Derfor ser du også en samling af klassiske profiler blandt de nye indvendige døre. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at lave de perfekte erstatningsdøre til en ældre bygning, og som vil fungere fuldstændig som en helt ny dør i højeste kvalitet – men med et historisk korrekt udseende.

Derudover har vi nærmest uendelige muligheder med indvendige døre i moderne design, som kan bruges til at skabe arkitektonisk unikke rum og velfungerende oplevelser i et minimalistisk design, hvor der er fokus på de mennesker, der skal bruge dem. Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du vide dig sikker på at få en indvendig dør, som er skabt med mest mulig omtanke for brugeren.

 

Klassiske døre med et traditionelt og elegant udtryk

Når vi tænker på eksklusive døre i klassiske danske hjem og bygninger, er det svært at komme uden om de flotte fyldningsdøre. Det kan være det gode valg, hvis du gerne vil arbejde med en gennemført klassisk stil, hvor du har brug for raffineret elegance. Det kan for eksempel være i moderniseringen eller restaureringen af en ældre herregård eller et charmerende byhus, hvor det kan være en skam at lægge en alt for minimalistisk linje i sine overvejelser om boligens design.

Har du lyst til at bringe mere åbenhed og lys ind i dine rum, kan vores franske døre også gøre en betydningsfuld forskel for indtrykket. Du kan vælge at få en fransk dør, som binder to stuer sammen på den perfekte måde, når vi hjælper med at udføre det design, der passer til huset. Det er en af de store fordele ved at arbejde sammen med os – med udgangspunkt i vores stolte håndværkstraditioner og en ufravigelig sans for kvalitet, skaber vi de døre, der passer ind i enhver størrelse og i ethvert miljø.

Vi fremstiller også smukke skydedøre i klassisk stil, som bringer den historiske æstetik ind i en moderne kontekst og giver dig en stilfuld løsning i et velfungerende alternativ til en klassisk indvendig dør, der kan spare meget plads.

Læs mere om vores klassiske fyldningsdøre

Læs mere om vores franske døre

Læs mere om vores skydedøre i klassisk design

Svinkløv Badehotel dobbeltdøre fyldningsdøre
Great Nortern mørke egetræsdøre

Oplev forskellen i de indvendige døre fra Vahle

Vi vil meget gerne byde dig velkommen i vores showroom i Mørke på Djursland. Her har du mulighed for at se, mærke og dufte alle de forskellige typer af indvendige døre, som beskrevet ovenfor.

Hos Vahle bestræber vi os på at lave indvendige døre, hvor oplevelsen netop bliver bemærket. Vi vil gerne flytte menneskers indtryk af, hvad en indvendig dør kan være, så du kan skabe oplevelser, der er skabt til at gøre noget særligt ved de mennesker, der skal bruge de rum, du har en vision om at skabe. Hertil bruger vi vores erfaring med at skabe funktionelle arkitektoniske snedkerdøre, der repræsenterer både en historisk og en nutidig æstetik.

Så kontakt os gerne i dag og få arrangeret en aftale om en rundvisning, hvor du kan få indsigt i kvaliteten af vores håndværk og den passion, vi lægger i arbejdet med alle vores indvendige døre. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail, hvis du har spørgsmål.

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: