Facadedør med sideparti

Mange varianter med et elegant udtryk

En facadedør er et af de arkitektoniske elementer, de fleste lægger mærke til ved en bolig som noget af det første. Derfor spiller døren en vigtig rolle i den æstetiske sammenhæng, mens den også har en vigtig funktion som adgangspunkt til boligens indre rammer. Med en facadedør med sideparti kan du lade døren spille en større rolle i det visuelle udtryk – men også tilføje en ekstra funktionel arkitektonisk dimension til dit indgangsparti. For eksempel ved at lade lyset spille ind i indretningen af hjemmet gennem et flot lysindfald.

Vi producerer facadedøre under navnetJE-Træ Facadedøre. I mere end 50 år har JE-Træ stået bag designet af flotte facadedøre med forskellige sidepartier med udgangspunkt i de danske designtraditioner.

Vores håndværksmæssige ekspertise giver dig mange muligheder

Grundet hoveddørens vigtige funktion er det vigtigt at kunne vælge en hoveddør med sideparti, som også skaber personlig værdi for dig og repræsenterer den personlige oplevelse, du gerne vil skabe. Derfor tilbyder vi dig mange muligheder, både når det kommer til din hoveddør og dit sideparti.

Vi producerer alle facadedøre med sideparti på vores snedkerværksted i Mørke på Djursland, og derfor kan du helt selv bestemme kombinationen af dørmodel, materiale, sideparti, typer af matteret eller klart glas, dørgreb og eventuelt farve. Fælles for dørene er den høje kvalitet, som blandt andet sikrer et lavt energiforbrug, lang levetid og høj indbrudssikkerhed.

 

Hafniaegetræ2
Showroom 24 2 2

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få en unik hoveddør med sideparti hos Vahle

Som specialister i danske snedkerdøre deler vi gerne ud af vores erfaringer og ekspertise, når du skal bruge en ny hoveddør med sideparti. Vi er altid klar til at lytte til dine krav og præferencer, som vi er sikre på, at vi er i stand til at omsætte til den helt rette hoveddør til dit projekt. Så ring eller skriv til os for at få en uforpligtende dialog om de mange muligheder, der findes hos os.

Kontakt os på:
M. info@vahle.dk
T. 86 37 24 77