Indendørs døre af træ

Great Northern har indendørs døre af træ speciallavet til den rå arkitektur

 

I Kerteminde danner bugtende, grønne golfbaner ramme om Great Northerns skarpe og rå arkitektur. Træder du indenfor, møder du kvalitet i form af nordisk design af rige, naturlige materialer. De mørke egetræsdøre, der er speciallavet af Vahle til blandt andet golfklubbens spa, bidrager til at skabe en unik oplevelse.

Indendørs døre skaber velvære

På Great Northern er arkitektur og interiør nøje udvalgt for at skabe en oplevelse af højeste klasse. De indendørs døre af træ komplimenterer træbjælkerne i loftet, de rustikke murstensvægge og det mørke stengulv. Når du bruger dørene, mærker du straks, at de er ud over det sædvanlige. Dørens tyngde og moment giver en følelse af velvære.

 

Dørgreb på trædør.

Dørens smukke træstruktur står flot til den rustikke murstensvæg.
Se de mange forskellige måder at lave en moderne dør af træ på.

 

Døre af træ i speciallavet farve

De indvendige døre har en overflade i europæisk egefinér, mens karmene er af massiv, europæisk egetræ. Overfladens ru struktur passer perfekt til de rå vægge. Dørenes bejdsede overflade danner grundlag for farven på det øvrige interiør. Således er træets farve speciallavet til projektet, som Vahle har leveret omkring 150 døre til. Se mere på bloggen i Vahle kæmper for den fede dør!

Varme døre med skjult beslag

Dørens rødlige træstruktur tilfører varme til de omgivende kolde materialer. Dørens udtryk forstyrres hverken af hængsler eller dørlukker, der er skjult inde i døren i modsætning til almindelige døre, hvor beslaget er synligt. Trædørene står enkle og elegante i murene med et roligt og dog tydeligt udtryk, da det mørke træ står i kontrast til de lyse mursten.

Samme design i indendørs døre uanset funktion

De indendørs døre er lavet med forskellige funktionskrav. Således fungerer nogle døre som branddøre og lyddøre. Selvom nogle af dørene har en ekstra funktion, fremstår alle døre ens. Dørens design er det samme uanset funktion, hvilket skaber et gennemført interiør og sikrer en kvalitetsoplevelse.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DINE NYE DØRE

 

Teknisk beskrivelse Glatte døre: Uklassificerede, skjulte hængsler, skjult dørlukker, uden bundtrin ∙ Glatte døre: BD30 og BD60, skjulte hængsler, skjult dørlukker, uden bundtrin ∙ Glatte døre: 35dB, skjulte hængsler, skjult dørlukker, uden bundtrin

Galleri
Andre projekter