Dobbeltdør med glas

Vores håndlavede dobbeltdøre med glas er en smuk tilføjelse til de rum, hvor det klassiske dyrkes som en gennemgående del af udtrykket. Det være sig både i private boliger, på institutioner og på kontoret, hvor det klassiske design giver en fornemmelse af kvalitet og de indvendige dobbeltdøre er med til at skabe meget mere lys i lokalerne og ikke mindst en god fornemmelse for bygningens samlede arkitektoniske fortælling.

Vi skaber dobbeltdørene, der passer til indretningen i større rum

Hos Vahle kan vi hjælpe dig med at få de indvendige dobbeltdøre, du ønsker dig. For da vi selv skaber alle vores dobbeltdøre fra bunden med udgangspunkt i snedkerfagets stolte traditioner, har du en unik mulighed for at præget designet på dine dobbeltdøre, så de passer ind i et eksisterende design eller er med til at bidrage med et helt bestemt arkitektonisk præg i et nybyggeri.

Flere muligheder for at sætte dit personlige præg på arkitekturen

Mulighederne er mange for få dobbeltdøre indvendig, som giver dig en fornemmelse af kvalitet og godt design. Derfor håber vi, at vi med denne side kan inspirere dig til at se muligheder i, hvad en Vahle dobbeltdør med glas kan gøre for dit projekt. I så fald håber vi naturligvis, at du har lyst til at kontakte os for at fortælle om dit behov og din vision for autentisk dansk design med arkitektoniske snedkerdøre udført med kvalitet og præcision i nogle af naturens bedste materialer.

4-fløjet glasdør

Tag fat i os og få specialiseret rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker for en dobbeltdør med glas

Hos Vahle er du altid velkommen til at søge den personlige dialog med os, når det handler om dit behov for franske døre eller andet. Som dygtige snedkere, der har specialiseret os i fremstillingen af døre gennem mere end 40 år, deler vi gerne ud af vores erfaring og fortæller dig om de særlige muligheder, der er i vores nichebranche, som tager udgangspunkt i din situation.

Er du arkitekt, entreprenør, bygherre eller lignende, er vi altid klar til at tilbyde dig den rådgivning, vejledning eller hjælp, du har brug for, når det handler om døre i bedste kvalitet med sans for godt design.

Kontakt os på:
M. info@vahle.dk
T. 86 37 24 77

Få løbende inspiration til nye dobbeltdøre med glas eller andre typer døre på sociale medier

På vores profil på Instagram kan du følge med i de projekter, vi bidrager til med blandt andet vores dobbeltdøre med glas. Her kan du se, hvordan de enkelte dobbeltdøre altid konstrueres, så sammenspillet mellem dem og det øvrige rum fungerer optimalt. Hver dør er fremstillet på mål og kan leveres i et utal af forskellige farver og træsorter, hvor træets naturlige glød ofte spiller en betydelig rolle i den klassiske danske designfilosofi, som også skaber stor værdi i mange forskellige sammenhænge den dag i dag.

 

Kolding Nationalbank13
Fransk dør

Derfor er klassiske dobbeltdøre med glas stadig et relevant designelement

Lyset er et af de bærende elementer, når vi taler om arkitektur til bolig og kontor. Derfor er det værdifuldt at bruge dobbeltdøre med glas til at skabe sammenhængskraft og en positiv opfattelse af rum og plads. Så selvom den franske dør er et klassisk fænomen, har den stadigvæk stor værdi i de rum, der skaber et særligt godt miljø for de mennesker, der færdes og lever heri. Med en dobbeltdør med glas får du et godt lysindfald gennem en større åbning mellem to rum, der begge vil løfte sig gennem den rigtige dør.

Hos Vahle kan vi let justere på konstruktionen af dine indvendige døre, så de passer til den stil, du stræber efter. Med smallere sprosser mellem ruderne kan vi eksempelvis give de to døre et mere moderne islæt, selv om udgangspunktet er klassisk, og vi kan også bygge en dobbeltdør med glas som skydedør, der maksimerer opfattelsen af plads ved de større åbninger.

Patriciervilla med dobbeltdøre i glas

Klassiske dobbeltdøre i glas

Luksushotel med klassiske franske døre

I vores projektgalleri kan du se nogle af de mange løsninger med klassiske franske døre, og hvordan vores andre dobbeltdøre kan bidrage med et æstetisk velfungerende udtryk.

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: