Mail ikon Menu ikon
Book et mødelokale Vahle showroom

Salgstrainee med flair for kunderelationer

Kunne du tænke dig at arbejde med salg i en spændende virksomhed, der er Skandinaviens førende producent af high-end dørløsninger? Du kommer til at arbejde med salg til arkitekter, designere og ambitiøse bygherrer i en virksomhed, der hylder det gode håndværk, dygtige, engagerede medarbejdere og produkter, der flytter barren for høj æstetisk kvalitet.

Om jobbet

I det 2-årige traineeforløb vil du blive en del af salgsafdelingen i vores flotte, nye showroom og kontor i Mørke. Salgsafdelingen består i dag af 5 dedikerede medarbejdere.

Du vil blive grundigt oplært i vores produkter, og det marked, som vi opererer i. En dørløsning fra Vahle er alt andet end standard, hvor hver eneste dør bliver designet og produceret efter ordre. Du vil blive uddannet til at kunne håndtere alle opgaver fra den første kundekontakt til den endelige ordre. Du vil hurtigt få ansvar, og dine opgaver som trainee vil give dig træning i at møde kundens ønsker og behov, og i et samarbejde med kunden at designe den helt rigtige løsning. Du vil også få mulighed for at blive inddraget i vores SoMe markedsføring.

I takt med din fortrolighed med opgaverne vil vi kontinuerligt stille opgaver, som både udfordrer og udvikler dig. For den rette kan der være spændende udviklingsmuligheder efter trainee-forløbet i JPS Marselis koncernen.

Vores fabrik ligger 5 minutters gang fra Letbanen, hvor der er 30 minutters drift fra Aarhus.

Om dig

  • Du har en relevant uddannelse/baggrund på bachelorniveau, markedsøkonom eller tilsvarende
  • Du har flair for tal, service og kommunikation
  • Du har teknisk indsigt og sans for kvalitet og detaljer
  • Du har gode IT-kompetencer
  • Du har evt. erfaring med tegneprogram (AutoCAD)
  • Du har evt. erfaring med SoMe markedsføring
  • Du er energisk, glad og har en god portion nysgerrighed
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Vi forventer, at du kan arbejde vedholdende og struktureret med dine opgaver og er parat til at indgå i et team af dedikerede kolleger.

Om virksomheden

Vahle A/S har i over 40 år produceret arkitektoniske trædøre. Dørene produceres efter nordiske håndværkstraditioner i fin balance mellem funktion, konstruktion og æstetik med høje ambitioner om at producere miljø- og klimaansvarligt. Dørene indgår som et designmæssigt element i både moderne og klassisk byggeri samtidig med, at de lever op til certificeringer inden for brand, lyd og sikkerhed. Vahle oplever støt stigende vækst indenfor high-end specialdøre.

Vahle A/S har 30 medarbejdere og indgår i JPS Marselis koncernen, som omsætter for over 500 mio. kr. og beskæftiger ca. 400 medarbejdere i 5 forskellige lande.

Vi er en uformel organisation, som værdsætter og respekterer det enkelte menneske og gør, hvad vi kan for at skabe trivsel og imødekomme individuel udvikling af vores medarbejdere.

Samtaler afholdes løbende. Opstart 15. august eller efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Bo Elkjær Vejen på 8759 2303.

Send en ansøgning her

Følg os på LinkedIn og Instagram.

Se hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores Privatlivspolitik.