Trædøre af Dinesen Douglas

Til Mejlborg Basement har Vahle leveret Dinesen FRAMED by Vahle trædøre

 

Under Dinesen og Garde Hvalsøes showroom i Aarhus findes Mejlborg Basement. Her får den besøgende inspiration i design af høj kvalitet repræsenteret af danske leverandører og producenter. Vahle står bag de indvendige døre med unikke overflader af samme materiale som andre elementer på stedet. Se mere på Instagram.

Trædøre af ekstraordinært design og håndværk

Den er i al sin enkelhed en perfekt dør. Sådan opfatter Hans Peter Dinesen, Art Director, Dinesen FRAMED by Vahle dørene ind til fordybelsesrummet og mødelokalet. Trædøren er designet af Lars Vejen og fremstillet af solide Dinesen planker. Det er en hyldest til Dinesen planken og et ekstraordinært design og håndværk, begrunder Dinesen valget af netop denne model.

 

 Trædør med dørgreb af stål.

Dørene er lavet af Dinesen Douglas og matcher derfor trappen af samme materiale.
Disse massive trædøre af lavet med ege-finér med hængsler og dørgreb af messing.

 

Indvendige døre som designobjekter

En af FRAMED dørene ligger udenpå væggen, da dørhullet var for smalt til en traditionel montering. På den måde gør døren opmærksom på sig selv, og træets smukke og levende struktur kommer til sin ret. De øvrige indvendige døre er indsat i en hel væg af Douglas for at skabe en enkel og rolig flade.

Speciallavede døre med unikke overflader

Trappen ned til Mejlborg Basement er lavet af Douglas. Med døre af samme træsort opstår en synergi mellem materialerne. Samme greb findes i skydedøren, der med en overflade af 2mm microcement spejler betongulvet. Det er et super spændende produkt og nytænkning at bruge microtopping på en dør, fortæller Hans Peter Dinesen om skydedøren med den speciallavede overflade.

Dinesen FRAMED by Vahle imponerer

Mejlborg Basement giver mulighed for at komme helt tæt på de eksklusive døre. Alle gæster bliver utroligt imponerede over resultatet og tror næsten ikke deres egne øjne, når de ser de massive trædøre, beretter Dinesens Art Director. Han beskriver Vahle som lyttende og kompromisløse i tilgangen til opgaven og håber på flere samarbejder i fremtiden.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Arkitekt Dinesen

Teknisk beskrivelse Glatte døre: Dinesen FRAMED by Vahle, Douglas, skjulte hængsler, tætningsliste på tre sider ∙ Skydedør: Glat, to dørblade, integreret dørgreb, overflade af Microtopping

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os