Speciallavede trædøre af Dinesen Douglas

Til Mejlborg Basement har Vahle leveret Dinesen FRAMED by Vahle trædøre

FRAMED trædøren er bygget af de lange Douglas planker fra Dinesen. Du finder døren under Dinesen og Garde Hvalsøes showroom i Aarhus, Mejlborg Basement.

Når du kommer ind i showroomet, bliver du mødt af naturmaterialer, der er formet af dygtige snedkere. Her får du inspiration til dit hjem, hvor design af høj kvalitet og velvære er i højsædet. Vi har designet FRAMED trædøre med unikke overflader af samme materiale som andre elementer på stedet. 

Se mere på vores Instagram

Indvendige trædøre som designobjekter i hjemmet

Vi har valgt at en af FRAMED trædørene ligger udenpå væggen, da dørhullet var for smalt til en traditionel montering. På den måde gør døren opmærksom på sig selv, og træets smukke og levende struktur kommer til sin ret. De øvrige indvendige døre er indsat i en hel væg af Douglas for at skabe en enkel og rolig flade.

 

Se prislisten på vores FRAMED trædøre her

Dørene er lavet af Dinesen Douglastræ fra tyske og franske skove. Træerne bliver utroligt høje og derfor giver døren et specielt udtryk.

Her ser du den fremhævede FRAMED trædør af douglastræ, hvor døren ligger udenpå væggen.

Her ser du FRAMED trædøren indsat, så den giver rummet én trævæg, med en skjult dør.

Speciallavede trædøre med overflader der skal få dig til at opleve rummet

Trappen ned til Mejlborg Basement er lavet af Douglas. Med døre af samme træsort opstår en synergi mellem materialerne. Samme greb findes i skydedøren, der med en overflade af 2mm microcement spejler betongulvet. Det er et super spændende produkt og nytænkning at bruge microtopping på en dør, fortæller Hans Peter Dinesen om skydedøren med den speciallavede overflade.

Dinesen FRAMED by Vahle imponerer vores besøgende

Mejlborg Basement giver mulighed for at komme helt tæt på de eksklusive døre. Alle gæster bliver utroligt imponerede over resultatet og tror næsten ikke deres egne øjne, når de ser de massive trædøre, beretter Dinesens Art Director. Han beskriver Vahle som lyttende og kompromisløse i tilgangen til opgaven og håber på flere samarbejder i fremtiden.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Arkitekt Dinesen

Teknisk beskrivelse Glatte døre: Dinesen FRAMED by Vahle, Douglas, skjulte hængsler, tætningsliste på tre sider ∙ Skydedør: Glat, to dørblade, integreret dørgreb, overflade af Microtopping

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os