Sorte skydedøre med egefinér

En gammel lagerbygning forvandles til et nyt hjem med sorte skydedøre

Skydedøren har en bemærkelsesværdig højde, der i sig selv understøtter de rå vægge.

Skydedøren er konstrueret, så man ikke kan se skinnen. Med et enkelt strøg, forsvinder den mørke dør ind i væggen.

Store, mørke skydedøre, understøtter den rå æstetik

I 2018 flyttede arkitekt Jesper Therkildsen og hans familie ind i en gammel lagerbygning fra 1937, som de selv har designet og renoveret. Stemningen af lager videreførte arkitekten ved at bevare bygningens mure og bjælker. Vi samarbejdede om design, så skydedørene passede ind i arkitekt Jesper Therkildsens vision for hjemmet. Lagerets råhed forstærkes af de massive, egefinerede skydedøre i sort.

Se flere skydedøre her

Hjemmets skydedøre har et moderne og minimalistisk udtryk. Er du mere til den traditionelle stil, så tag et kig på vores klassiske skydedøre med fyldninger af træ og glas.

Indvendige døre sikrer daglig trivsel

Karin og Jesper glæder sig dagligt over fornemmelsen af dørene og den følelse af kvalitet, de rummer. Den gode, tunge lyd, der opstår, når døren lukkes i, er en lille glæde, der giver følelsen af et dejligt hjem, fortæller arkitekten, og fortsætter: Døren er om noget det element i huset, der er med til at give et indtryk af kvalitet. Læs mere på bloggen i Dørens overbevisende lukkelyd!

Skydedørenes sorte finér er udtryk for kvalitet

På husets første sal findes glatte skydedøre i sort. Dørene er sorte, fordi en sort dør giver en form for niveau, forklarer Jesper Therkildsen. Den sorte overflade udgør en kontrast til de lyse, rustikke træbjælker. På samme tid træder egefinérets struktur frem i den lakerede overflade og spejler bjælkerne. Træet er et udtryk for kvalitet.

Følg os på Instagram og få inspiration til din næste dør

Skydedørenes skjulte hængsler er cool

Skydedørene med Magic Close har indfræste dørgreb. Grebet er mere eller mindre usynligt og er lækkert at gribe i, fortæller husejeren. Det minimalistiske udtryk forstærkes ved, at også dørens skydedørsskinne er skjult, ligesom stueetagens glatte døre har skjulte hængsler. Det er, ifølge arkitekten, ret cool, at man ikke ser hængslerne.

Høje skydedøre slanker og skaber stil

Skydedørene går så højt op, som de kan. Dørene stoppes kun af de gamle bjælker og har hverken overkarm eller bundtrin i tråd med husets enkle, rå æstetik. Især skydedørene er høje og smalle. Således understøtter dørene linjerne i huset. De er med til at slanke og skabe stil i hjemmet, uddyber Therkildsen.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Arkitekt Therkildsen Arkitektur

Teknisk beskrivelse Skydedøre med Magic Close ∙ Integreret greb ∙ Glatte døre ∙ Egefinér med sort-tonet lak ∙ Skjulte hængsler 

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os