Skydedøre integrerer sig i arkitekturen

Skydedøre i arkitekttegnet, privat hjem forsvinder ind i væggen og fremhæver arkitekturen

 

I denne bolig var der fokus på dørløsningen helt fra starten. Ønsket var skydedøre, der skulle integrere sig fuldstændig i arkitekturen omkring dem. Boligen er tegnet af Arkitema Architects, som igennem processen har været meget fokuseret på detaljen. Se mere på Instagram.

Skydedøre med Soft Close og indfræste dørgreb

Huset er bygget i et åbent plan, hvor ønsket var fuldkommen fleksibilitet i forhold til at aflukke dele af huset. I samarbejde med bygherre udviklede Vahle skydedøre med indbyggede skinner i loftet, Soft Close og indfræste greb.

 

Skydedøre i hvid, der forsvinder ind i væggen.

Denne skydedør er med Soft Close, hvilket giver en blød åbning og lukning.
 
Skydedøre fås også med Magic Close. Læs mere om de to systemer til skydedøre.

De indvendige døre skjuler sig

De indvendige døre er skjulte, når de ikke er i brug. Derfor forsvinder de store flader fuldstændig fra rummenes forbindelser. På den måde understøtter dørene arkitekturen, fordi det væsentlige i kraft af form og materialer ikke forstyrres af tekniske detaljer.

Hvide døre skaber rene linjer

Dørene er malet hvide, så de integrerer sig i interiøret også, når de er lukkede. Det betyder, at de rene linjer er bevaret igennem dette moderne svar på god arkitektur. Omtanke for detaljen resulterede i dette tilfælde i et klart og enkelt hus, hvor afklaret arkitektur og fin stoflighed går hånd i hånd.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Arkitekt Arkitema Architects

Teknisk beskrivelse Skydedøre med Soft Close ∙ Indfræste dørgreb

Galleri
Kontakt os

Kontakt os