Arkitektoniske, smukke egetræsdøre i gennemført kvalitetsbyggeri

I udkanten af Ry, tæt på Vessø, har IDEALHUSE bygget et arkitekttegnet udstillingshus. Huset emmer af god kvalitet og højt arkitektonisk niveau hele vejen igennem, hvor der også er valgt Vahle-døre, både indvendigt og udvendigt.

Pinoldør i samspil med husets øvrige materiale- og designvalg

Imellem gangen og opholdsstuen sidder der en pinoldør udført i egetræ og glas. ”Vi har valgt den smukke pinoldør, fordi den skal indgå i arkitekturen og spille sammen med de øvrige træmaterialer i huset. Den pynter i rummene, og den er et møbel i sig selv” forklarer direktør Jimmi Grouleff, IDEALHUSE.

”Vi syntes det ville være synd at vælge en smuk skydedør, der ville blive gemt væk. Derfor valgte vi pinoldøren”, fortæller direktør Jimmi Grouleff, Ideal Huse.

 

 

 

Pinoldør med maksimal komfort og æstetik

En pinoldør er en virkelig elegant løsning. Udover at den udsmykker rummene rent æstetisk, så har den også en utroligt høj funktionalitet. Noget af det mest fantastiske ved den er, at du kan åbne og lukke den med bare et enkelt lille puf. Derudover, så skal der ikke være plads til at ”gemme den væk”, som man skal med en skydedør.

Uanset om døren er åben eller lukket har du det samme lysindfald og indblik ind til opholdsstuen.

Pinoldøren understøtter en minimalistisk stil

Den pinolhængslede dør er nærmest usynligt monteret, og hele dørhullet bliver på den måde udnyttet fuldt ud. Det giver rene linjer og et minimalistisk, men stadig varmt udtryk, gennem valget af egetræ i døren.

Indgangspartiet defineres af en Barcode egetræsdør

Til indgangspartiet er der valgt en Barcode Jetræ yderdør. Døren er valgt med udgangspunkt i at den skal spille sammen med husets facade, hvor der, ligesom på døren, er valgt egetræ i vertikale linjer. ”Døren er så tilpas markant, at det er noget man lægger mærke til, lige så snart man ankommer til huset”, forklarer direktør Jimmi Grouleff fra IDEALHUSE.

Harmonisk indgangsparti med Barcode yderdør udført i egetræ. Døren er designet af arkitekt Lars Vejen for Vahle.

De vertikale linjer i Barcode yderdøren spiller smukt sammen med både mursten og træfacaden der skimtes bagerst i atrium-gården.

”Vi er virkelig glade for at vi har valgt Vahle døre til vores udstillingshus. De afspejler nemlig den kvalitet og sans for detaljen, som vi lægger vægt på, når vi bygger huse sammen med vores kunder. Vi bygger ikke det folk beder os om. Vi bygger det, som de gerne vil have. Det kommer af en grundig dialog. Dørene giver adgang til dialog, for dem får vi respons på hver eneste gang vi har besøgende i udstillingshuset. Interessen for Vahles døre hænger helt sikkert sammen med en tendens, hvor folk i stigende grad lægger vægt på kvalitet og gode materialer, fordi der ligger en anden værdi i det”.

Direktør Jimmi Grouleff, IDEALHUSE

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Arkitekt IDEALHUSE

Teknisk beskrivelse  Pinoldør ∙ Barcode yderdør ∙ Egetræ 

Galleri
Andre projekter