Egetræsdøre i glas skaber sammenhæng og tilfører komfort

Nye egetræsdøre giver dette tre-plans rækkehus et helt nyt udtryk og tilføjer desuden markant ekstra komfort. Huset havde allerede en central kerne i form af en virkelig smuk egetræstrappe med vægge i egetræsfiner. De nye døre skaber en sammenhængskraft i huset med trappen som anker.

Når man kommer ind i dette hus, møder man en fantastisk, smuk egetræstrappe. Det er indbydende og varmt som det ser ud i dag, og en af grundende til det er er ny egetræsglasdør. Der kommer masser af lys ind uanset om døren er åben eller lukket. ”Det var et ret mørkt rum tidligere, men med den nye glasdør er hele fornemmelsen forandret, når man kommer ind ad døren, så der nu er dejligt lyst”, fortæller husets ejer.

En af de store opgaver da der skulle designes døre til dette hus var, at dørene skulle matche med egetræstrappen. Trappen er husets fundament og dørene er lavet, så de supplerer trappen og dens udtryk.

En vigtig årsag til at udskifte de gamle døre i huset var et ønske om at reducere støj. Når alle er hjemme, så bor der seks personer I huset, og børn som voksne sætter pris på ro, og på at have mulighed for noget privatliv. ”Det er som et helt nyt hus for os. Vi er meget glade over at opleve den markante støjreduktion, som vi oplever med de nye døre”, forklarer husets ejer.

De sorte Komé greb fra Randi understøtter dørens minimalistiske udtryk

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Teknisk beskrivelse  Glatte døre  ∙ Glasdøre Egetræ

Galleri
Andre projekter