Moderne glasdøre

Et hus fra 1970’erne blev renoveret med glasdøre i et specielt design

 

Et typehus fra 1974 blev totalrenoveret for at gøre boligen egnet til et moderne familieliv. I dag samles familien i et rummeligt køkkenalrum, mens et stort glasparti sikrer lys i rummet. Lysindfald var et stort ønske for ejerne, der derfor valgte glasdøre, som er speciallavet til at lukke meget lys ind.

Glasdøre med smal ramme maksimerer lysindfald

De indvendige glasdøre fordeler det naturlige lysindfald bedre mellem boligens rum. Specielt ved dørene er den smalle ramme, der øger glasarealet og dermed mængden af lys. Dørenes ramme er hvid, hvilket skaber et let og minimalistisk udtryk, der passer godt til stuens indretning og køkkenets rene linjer.

 

 Indvendig glasdør.

Glasdørenes hvide ramme matcher køkkenets hvide overflader.
Der er mange muligheder for at få den glasdør, du ønsker – lad dig inspirere af vores franske døre.

 

Dørens klik-lyd er lækker

Selvom man bor i et almindeligt parcelhus, kan man sagtens have nogle lækre løsninger, fortæller husejeren, der er meget tilfreds med glasdørene. Især vækker den klik-lyd, som døren laver, når den lukkes, stor begejstring: Det bekræfter mig i, at vi har valgt rigtigt med døre fra Vahle, pointerer ejeren. Læs mere på bloggen i Dørens overbevisende lukkelyd.

Diskrete glasdøre, der dæmper lyd

Selvom dørene er diskrete, har de endnu en vigtig funktion udover at sikre lysindfald: Glasdørene har lyddæmpning, så man hverken hører vaskemaskinen brumme eller høj musik fra børnenes værelser. Dørgreb, låsekasse og hængsler matcher for at videreføre den moderne stil. Coupé-grebet er et typisk 70’er greb, der refererer til husets arkitektur.

Stilen i glasdørene fortsætter i facadedøren

Stilen i glasdørene fortsætter i en af husets facadedøre. Ejerne valgte en Omega facadedør i grå og med sandblæst glas, så der strømmer lys ind i gangen. Når du vælger glas i både indvendige og udvendige døre, får du en smuk sammenhæng mellem din boligs facade og interiør.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Teknisk beskrivelse Glasdøre: Klar glas, smal ramme, tætningsliste med lyddæmpende effekt, tykkere glas

Galleri
Andre projekter