Minimalistisk villa med Dinesen LAYERS by Vahle

Lys, luft, dimensioner, materialer og sanselighed har været omdrejningspunktet i skabelsen af et hjem, som skal være base for det gode liv. Der er brugt ganske få materialer, og et af materialerne er egetræ. Stilen trækker på inspiration fra 60’ernes minimalistiske udtryk.

Huset er Rasmus Baks fra Baks Arkitekter. I forbindelse med designet af huset opstod også designet til en ny dør Dinesen LAYERS by Vahle, som Vahle i tæt samarbejde med Dinesen har fået eksklusivitet på at bruge Dinesen Layers planker til.

Dørene er Dinesen LAYERS by Vahle, som alle er produceret i fuld loftshøjde, som markant understreger de høje dimensioner i huset.

Dinesen Classic Oak som gennemgående materiale

Gulve og vægge er lavet af rå beton, mens der er valgt egetræ som en elegant og varm kontrast. Både køkken og døre er lavet i eksklusive Dinesen Classic Oak planker. Vinduerne er ligeledes lavet i egetræ. Eg bliver på den måde et gennemgående materiale i huset.

De smukke Dinesen planker i døren giver liv og varme til de rå materialer.

Minimalisme møder høj funktionalitet

”Jeg er gået efter at skabe ro i mit hjem. Det skal være en base for det gode liv. Jeg har skabt ro ved at skære alt overflødigt fra, for ved at skære støjen væk kan man frigive energi til andre ting”, forklarer Rasmus Bak.

Dørene er i deres udtryk minimalistiske ved at det er træets smukke årestrukturer der træder frem, og ikke ret meget andet. Der er valgt helt enkle dørgreb, netop for ikke at forstyrre. På samme måde er der også valgt skjulte hængsler. Dørene er produceret med komfort lyddæmpning, til gavn for både voksne og teenagere i huset.

Den ultimativt minimalistiske dør er denne, der er produceret med et integreret dørgreb.

Se mere om Dinesen LAYERS by Vahle i vores produktbeskrivelse her

Arkitekt: Baks Arkitekter

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Teknisk beskrivelse Dinesen LAYERS by Vahle ∙ Dinesen Classic Oak ∙ Skjulte hængsler

Galleri
Andre projekter