Kontor omdannet til bolig i gammel bevaringsværdig bygning

I en gammel bevaringsdygtig ejendom fra 1915 i Esbjerg er et tidligere kontor blevet omdannet til en eksklusiv bolig. Stilen i boligen er klassisk og ejeren har lagt vægt på, at lejligheden skulle bygges med respekt for ejendommen og dens originale stil.

Smukke detaljer med facet-slebne glas, og et meget smukt glasoverparti til døren.

Franske døre med facet-slebne glas

Der er valgt smukke detaljer ved de franske døre. Alene valget af facet-slebne glas gør døren til noget helt særligt. Det giver døren et helt autentisk originalt udtryk, så man kunne forveksle døren med en historisk dør. 

Klassiske fyldningsdøre med flotte messing-detaljer

Overalt i huset er der valgt løsninger, der yder den gamle ejendom respekt. 

De smukt profilerede vægpaneler står skarpt mod den flotte fyldningsdobbeltdør med gennemførte messingdetaljer i både klassiske hamborghængsler, slutblik og låsekasse.

Samme design på skydedøre og klassisk hængslede døre

På trods af forskellige typer af døre bliver der skabt ro i udtrykket ved et gennemgående design på fyldningerne i dørene.

Der er åbnet op til kip, så de smukke gamle hanebjælker bliver synlige, og samtidigt understreger bygningens alder og bevaringsværdighed.

Vi har set det som vores opgave at genbygge denne lejlighed med respekt for den oprindelige byggestil. Derfor har mange af dørløsningerne også været oplagte valg for os. Vi er yderst tilfredse med dørene og med samarbejdet med Vahle.

Citat: Bygherre

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Teknisk beskrivelse Fyldningsdøre  ∙  Franske døre  Skydedøre ∙ BD60 35dB ∙ Messing

Galleri
Andre projekter