Klassiske franske døre

Nyklassisk hus har franske døre, der giver interiøret karakter og charme

 

Et par fra Thy byggede et nyklassisk hus med tre længer i tæt samarbejde med arkitekt og tømrer. Inspireret af patriciervillaen skabte de et klassisk hus med dannebrogsvinduer og sort mansardtag. Vahle producerede husets indvendige døre, der passer til arkitekturen. Følg os på Instagram.

Fyldningsdøre med karakter og charme

Husejerne ønskede fyldningsdøre med karakter. Netop fyldningerne har skyggerelieffer, der giver døren karakter, fortæller Claus Bødtker. Han er arkitekt og indehaver af Arkitektfirmaet C.Bødtker, som har projekteret huset. Dørene er med fyldninger af træ og glas for at få charmen i huset, hvilket ejerne lægger meget vægt på.

 

Fransk dør i klassisk design.

Døre i klassisk design vil bevare deres charme mange år endnu.
Se flere løsninger med klassiske fyldningsdøre og find den dør, der passer til din smag.

 

Franske døre skaber lys og kig og matcher vinduer

De franske døre er lavet som dobbeltdøre og skydedøre. De skaber lys på tværs af huset og kig igennem huset. Sprossernes placering på de indvendige døre er den samme som på vinduerne. De øvrige fyldningsdøre og facadedøren har samme udtryk, hvilket skaber den røde tråd igennem huset, forklarer arkitekten.

Hvide døre på grønne vægge

Dørene er hvide for at holde fast i de klassiske farver, så huset får farve gennem malerier og anden udsmykning, forklarer arkitekten. Med et hvidt køkken og hvide, vandskurede vægge fremstår huset lyst. En grønlig farve, som er nøje udvalgt af ejeren, pryder flere vægge og tilfører varme til hvidheden.

Hos Vahle er kvaliteten i top

Claus Bødtker foreskriver ofte Vahle i sine projekter, fordi han ved, at han får noget, der fungerer. Kvaliteten er i top hos Vahle, pointerer han. Samme konklusion drager Kurt Justesen, tømrermester ved Morsø Tømrer- og Snedkerforretning, der har foretaget alt tømrer- og snedkerarbejde. Han introducerede ejerne for Vahle, der fik øjnene op for dørenes høje kvalitet.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Arkitekt Arkitektfirmaet C.Bødtker

Teknisk beskrivelse Fyldningsdøre ∙ Enkeltdøre ∙ Enkeltdøre: BD30, 30dB, rustfri stålskinne i bund, uden bundtrin med skjult tætningsliste ∙ Dobbelt franske døre ∙ Fransk dør som skydedøre

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os