Ekstraordinære hvide glatte døre

Giver harmoni til et hus med smagfulde og gennemtænkte detaljer

I skovens dybe stille ro… er der opført et nyt og moderne hus, der på en smuk og respektfuld måde harmonisk falder sammen med den enestående natur. Alle dørene er glatte hvidmalede døre, men de er alt andet en ”bare” glatte døre.

Minimalistiske og diskrete døre


Harmonien fortsætter når man åbner dørene ind til den 400 m2 store villa. Både materialevalg og indretning efterlader en meget rolig stemning.

De glatte hvidmalede døre ligger helt glat med gangvæggen, som giver en ren og ubrudt vægflade. For at fuldende oplevelsen åbner dørene ind i rummene, så gangen altid fremstår med dør og væg i en ren linje. Dørene ind til børneværelserne er i øvrigt udført som lyddæmpende døre – en detalje der afslører at alle løsninger er velovervejede.

Pinolhængte døre løser ønske om store døre

 

 

Når man ønsker en virkelig stor dør, fx som her 130 x 260 cm, så er en hængslet dør ikke en funktionel mulighed. Det er til gengæld en pinolhængt dør. Her er der så også en virkelig smuk udsigt, og så tæller enhver centimeter som karmene ville have taget også.

 

Skydedøre tilfører funktioner til rummene

En skydedør kan noget helt særligt. Den kan fungere som rumdeler og som afskærmer. Og så er det muligt at lave skydedøre i ekstremt store størrelser, som fx her hvor hvert dørblad måler 206 x 254 cm.

Skydedør   

Hvad gemmer der sig mon bag ved denne skydedør?

 

Skydedør 

Hvem havde lige troet det? Denne enormt store skydedørsløsning dækker for en bar, der måske i hverdagen ikke behøver at stå åben. Den anden ende af skydedøren dækker over et lille kontor.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DINE DØRE

Teknisk beskrivelse Glatte døre: BD30, pinoldøre, skydedøre, omvendt åbning,

 

 

Galleri
Andre projekter