Ekstraordinære hvide glatte døre

Giver harmoni til et hus med smagfulde og gennemtænkte detaljer

Minimalistiske og diskrete døre

I skovens dybe stille ro… er der opført et nyt og moderne hus, der på en smuk og respektfuld måde harmonisk falder sammen med den enestående natur. Alle dørene er glatte hvidmalede døre, men de er alt andet en ”bare” glatte døre.

Harmonien fortsætter når man åbner dørene ind til den 400 m2 store villa. Både materialevalg og indretning efterlader en meget rolig stemning.

De glatte hvidmalede døre ligger helt glat med gangvæggen, som giver en ren og ubrudt vægflade. For at fuldende oplevelsen åbner dørene ind i rummene, så gangen altid fremstår med dør og væg i en ren linje. Dørene ind til børneværelserne er i øvrigt udført som lyddæmpende døre – en detalje der afslører at alle løsninger er velovervejede.

Skydedøren måler 206 x 254 cm og gemmer en bar bag sin store overflade.

Den glatte dør falder i et med gangen, så du får et rent udtryk i rummet.

Skydedøre tilfører funktioner til rummene

En skydedør kan noget helt særligt. Den kan fungere som rumdeler og som afskærmer. Og så er det muligt at lave skydedøre i ekstremt store størrelser, som fx her hvor hvert dørblad måler 206 x 254 cm.

Her ses den glatte pinoldør, der åbner op til den smukke udsigt over søen og skoven.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DINE DØRE

Teknisk beskrivelse Glatte døre: BD30, pinoldøre, skydedøre, omvendt åbning,

Pinolhængte døre løser ønske om store døre

Når man ønsker en virkelig stor dør, fx som her 130 x 260 cm, så er en hængslet dør ikke en funktionel mulighed. Det er til gengæld en pinolhængt dør. Her er der så også en virkelig smuk udsigt, og så tæller enhver centimeter som karmene ville have taget også.

Læs mere om vores Pinoldøre her

Galleri
Andre projekter