Egetræsdøre

giver pondus til moderne byggeri

 

Træd indenfor i et hus, hvor det i høj grad er dørene der tegner og præger arkitekturen. Huset er bygget i en moderne stil med store hvide flader der bliver nænsomt brudt af egetræsdøre og -gulve.

 

Egetræsdøre der giver varme og tilføjer kant

”Vi ønskede os egetræsdøre der giver varme og som tilføjer kant til huset. Det har vi fået os – præcis som vi ønskede det, og det er netop dørene gæsterne i huset typisk falder over”, fortæller bygherre. 

Egetræsdør med glas

Pinoldør med usynlig dørpumpe

Pinoldøren udført i europæisk eg og glas har en central placering i huset. Døren tillader først og fremmest en unik udsigt til naturen, som kan nydes allerede fra det øjeblik man træder ind i gangen.

”Rent teknisk er døren relativt kompleks. Alene størrelsen på 150 x 263 cm var udfordrende. Derudover, så er den udført med usynlig dørpumpe, hvilket giver en lækker funktionalitet – fuldstændig usynligt” forklarer salgschef Bo Vejen. Dørpumpen gør det nemt og lydløst at lukke den store, tunge dør.

Usynlig dørpumpe

Carpenter’s Collection i europæisk eg​

”Vi havde i begyndelsen kun tænkt at vi skulle have de flotte Carpenter’s Collection i indgangen. Men vi blev så begejstrede, at vi endte med at vælge dem til resten af huset også”, forklarer bygherre.

Carpenter's Collection

Dørene fra Carpenter’s Collection er udført i europæisk eg. De er blevet oliebehandlet, hvilket giver en særlig flot glød til den flotte struktur i egetræet. Alle dørene er udført som lyddøre.

Følg os på Instagram

Bemærk også den flotte indgangsdør fra Je-træ.

Det handler om de små detaljer

Bygherre har til de hængslede døre valgt et flot og enkelt udtryk til dørgrebet, der er udført med en sort overflade. Rosetten er integreret i døren, så både dør og dørgreb fremstår let og elegant.

Carpenter's Collection detaljer

Dørgrebet med integreret roset er udviklet sammen med Randi. Her ”Komé” - specialfremstillet med en sort overflade.

Skydedør | Glas og eg

Skydedør giver transparens

Ligesom pinoldøren med glas giver transparens, gør denne glasskydedør det også. Begge er egetræsdøre

"Vi fandt Vahle tilfældigt ved en søgning på nettet. Vi søgte efter noget ekstraordinært, der kunne tilføje varme og kant til vores hus. Efter et besøg hos Vahle, hvor vi fik set, følt og rørt på dørene, var vi solgte."

Citat: Bygherre

Arkitekt: M2plus

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DINE DØRE

Teknisk beskrivelse: The Carpenter’s Collection ∙ pinolhængt dør ∙ usynlig dørpumpe ∙ glasdør ∙ BD30

Galleri
Andre projekter