Høje dobbeltdøre indvendig

Høje dobbeltdøre indvendig i Dinesens showroom understreger det eksklusive plankegulv

De hvide fyldningsdøre har et enkelt design med to fyldninger. Fyldningsdørene i Det Grå Fyr er også malet i hånden og har et elegant udtryk med fire fyldninger.

De høje dobbeltdøre indvendig måler 2,5 meter og har et messinghåndtag.

Høje Dobbeltdøre indvendig fremhæver eksklusivitet

Dinesens 600 m2 store showroom ligger i historiske omgivelser ved søerne i København. Vahle producerede dobbelte fyldningsdøre, der passer til den historiske arkitektur med traditionelle træk.

Læs mere om dobbeltdøre

Den ene del af showroomet er indrettet som en privat lejlighed, der komplementerer eksklusiviteten i de lange og brede planker. De klassiske fyldningsdøre bekræfter plankerne eksklusive udtryk, ikke mindst i form af en højde på 2,5 meter, og forbinder de store rum med højt til loftet.

Hvide, håndmalede døre i enkelt design

Dørene har et enkelt design med to fyldninger; en stor fyldning øverst og en lille fyldning nederst. Den hvide farve skaber et rent og minimalistisk udtryk, der ikke tager opmærksomhed fra plankegulvet. Dobbeltdørene er håndmalet for at skabe et autentisk udtryk, der trækker tråde tilbage til bygningens arkitektoniske stilperiode.

Fyldningsdøre med glødende greb

Dørens hvide farve og de hvide Brumleby hængsler matcher paneler og lofter i samme farve. Dørgrebet af messing står i flot kontrast til de hvide fyldningsdøre og lyser op i rummet sammen med den moderne lysekrone i samme nuance.

Følg os på Instagram

Vahle i samarbejde med Dinesen og Lars Vejen

Den danske virksomhed Dinesen skaber unikke plankegulve og andre eksklusive løsninger med træ til kunder verden over. En del af Vahles nye dørserie, Nordic Design by Vahle, er døren Dinesen FRAMED by Vahle. Den er konstrueret af to massive træplanker, der går fra gulv til loft. Døren er designet af Lars Vejen.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Teknisk beskrivelse Dobbelte fyldningsdøre

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os