Dobbeltdøre indvendig med glas

Hvide dobbeltdøre indvendig fuldender stilen i det klassiske nybyggeri

Den franske dør skaber forbindelse mellem husets rum og fuldender den klassiske stil. Se andre franske døre og priseksempler.

Gårdbyggeri med klassiske døre

Da en dansk familie overtog en gammel gård, byggede de et nyt stuehus i to etager. Mellem marker og træer ligger det store nybyggeri med røde mursten, sprossede vinduer i hvid og et overdådigt indgangsparti. Det traditionelle eksteriør ledsages indvendigt af klassiske dobbeltdøre fra Vahle, både som fyldningsdøre og franske døre.

Dobbeltdøre med glas forbinder rummene

Husets franske døre består af dobbeltdøre og enkeltdøre, der er tilpasset væggen og rummenes størrelse. Dobbeltdøren forbinder køkkenet og en stue, mens enkeltdøren leder fra gangen ind i køkkenet. Glasset i de franske døre tillader lysindfald på tværs af rummene og forbinder rummene, da du kan se stuen fra køkkenet og omvendt.

Læs mere om franske døre

Hvide dobbeltdøre indvendig

De franske døre har et lettere udtryk end fyldningsdørene med en overflade af træ, da de åbner rummene op og gør dem større. Til gengæld skaber de hvide dobbeltdøre og enkeltdøre en rolig oase, idet du kan lukke helt af ind til et rum. Hvert dørblad har tre fyldninger, der varierer i størrelse. Alle dørene har hvide hængsler, der går i ét med dørens overflade.

Pyramide på alle døre matcher facadedør

Nybyggeriets klassiske design er gennemført fra yderst til inderst, hvilket sikrer en smuk helhed. Se blot den pyramide, der findes som gennemgående form på den midterste fyldning i fyldningsdørene og i dørkarmens øverste hjørner. Designet matcher husets speciallavede facadedør, der også har fyldninger formet som pyramider.

Læs mere om klassiske døre

Klassiske dobbeltdøre med gyldent dørgreb

Til de indvendige dobbeltdøre har husejerne valgt et dørgreb af messing. Det gyldne dørgreb har et traditionelt design, der passer godt til dørenes klassiske udformning. Selvom dørgrebet er et lille element i dørens samlede helhed, er grebet med til at fuldføre både den funktionelle brug af døren og det visuelle indtryk af døren.

Bliv inspireret på vores Instagram

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Teknisk beskrivelse: Fyldningsdøre ∙ Franske dobbeltdøre

Galleri
Andre projekter