Dobbeltdør indvendig af træ

En dobbeltdør indvendig af træ spreder varme i ZURFACEs showroom

Naturlige, smukke døre i høj kvalitet

Når du træder indenfor hos ZURFACE i Aarhus, bliver du overvældet af de naturlige materialer, der dominerer i rummet. Som Danmarks største leverandør og producent af naturstensløsninger er der fokus på sten i det inspirerende showroom. Nu har hovedproduktet fået selskab af en dobbeltdør af træ, der understreger kvaliteten i materialet.

Moderne dobbeltdør indvendig

I den ene ende af det aflange showroom er en dobbeltdør af egetræ installeret. Designet er The Carpenter’s Collection, som er en del af dørserien Nordic Design by Vahle. Trædøren har et enkelt og moderne design med smalle lister i midten, der går fra top til bund. Træets levende og unikke struktur kommer til sin ret i dette nordiske design.

Dobbeltdør monteret udenpå væg

Døren er monteret udenpå væggen, hvilket fremhæver døren og dens smukke overflade. Dobbeltdøren åbner op for en reces med en skærm og forskelligt materiale, der kan lukkes i, når det ikke er i brug. Døren er en elegant løsning til at skjule redskaberne, så de ikke stjæler opmærksomheden fra naturstenene.

 

Se flere projekter her

Er du vild med den nordiske stil, er en trædør det rigtige valg. Dobbeltdøren har en lækker, lys glød, mens disse indendørs døre fremstår mørke.

Den smukke træramme indkapsler dørens udtryk og skaber et varmt aftryk i rummet.

Messinghåndtaget giver døren det eksklusive udtryk.

Messing detaljer på dobbeltdør signalerer kvalitet

Dobbeltdøren er tilført et andet varmt materiale, nemlig messing, som dørgrebet er lavet af. Låsekassen har en overflade af samme gyldne materiale. Denne speciallavede detalje skaber et gennemført design, der signalerer kvalitet. Også dørens skjulte hængsler har en messing overflade.

Dobbeltdør af træ spreder varme i showroom

Trædøren er lavet af egetræ, som har en varm glød og et smukt spil. Det naturlige materiale matcher det lange bord og stolene af træ. Træet bidrager med varme i rummet, der er fyldt af sten, som har et mere koldt udtryk. Kontrasten mellem de to materialer forstærker det enkelte materiales kvaliteter.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Teknisk beskrivelse Dobbeltdør: The Carpenter’s Collection, Model I, skjulte hængsler, uden bundtrin, monteret udenpå væg

Galleri
Andre projekter