Fyldningsdøre som branddøre

Strandhotellet Blokhus har klassiske fyldningsdøre, der fungerer som branddøre

 

Da Strandhotellet Blokhus åbnede i 2017, var det med et ønske om at videreføre de danske badehoteller. Hotellet rummer mange faciliteter og kan blive en attraktiv destination for mange mennesker året rundt. Vahle leverede indvendige døre til dette eksklusive strandhotel.

Fyldningsdøre tilpasset udvendige vinduer og døre

Advokatægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup opførte hotellet ved hjælp af arkitekt Jørgen Ussing fra Brix Nordberg Arkitektur (tidligere UBN Arkitekter), der tegnede et originalt badehotel. Vahle udviklede de specielle fyldningsdøre i samarbejde med arkitekten. De franske døre i stueetagen, receptionen og restauranten er smukt afstemt med de udvendige vinduer og døre. Løsningen giver hotelgæsterne en oplevelse af ro og kvalitet.

 

Dobbeltdør klassisk design.

Hotellets franske døre er smukt afstemt med de udvendige vinduer og døre.
Se hvordan franske døre kan laves i et klassisk eller moderne udtryk, med ingen eller mange sprosser.

 

Lyddæmpende branddøre med messingdetaljer

De franske døre er udført som branddøre med integrerede, skjulte dørpumper, der forener moderne funktionalitet og et klassisk udtryk. Værelsesdørene er lyddæmpende branddøre, som alle har et stilrent, enkelt udtryk. Dørtrinnene er erstattet af fem millimeter messingskinner, der matcher dørgreb og hængsler i messing, som alle dørene har.

Den tunge dør er en positiv oplevelse

Hoteldirektør, Anders Thorsager, fortæller, at gæsterne kommenterer dørene under deres besøg. De siger, at det er en fornøjelse at opleve en massiv, tung dør. Døren minder både gæsterne om foregangs tider og sørger for, at der ingen støj er på værelserne. Læs mere om Dørens overbevisende lukkelyd på bloggen.

Fyldningsdøre med fokus på håndværk

Den ene af de to ejere, Marie Louise Ebdrup, forklarer, at kvalitet, hygge og gedigenhed har været nøgleord i skabelsen af hotellet. Gamle, stolte håndværkstraditioner er blevet valgt sammen med kvalitetsmaterialer. Derfor var ægteparret ikke i tvivl om, at de ville have fyldningsdøre fra Vahle, som lever op til moderne krav og er lavet så fantastisk, at man ikke ser, at det er en brand- eller lyddør.

 

Arkitekt Brix Nordberg Arkitektur

Teknisk beskrivelse Fyldningsdøre ∙ BD30: 30dB, uden bundtrin med automatisk tætningsliste ∙ BD60: 35dB, integreret dørlukker ∙ Dobbelt franske døre: BD30 + BD60 med overparti

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os