Fyldningsdøre som branddøre

Strandhotellet Blokhus har klassiske fyldningsdøre, der fungerer som branddøre

Hotellets franske døre er smukt afstemt med de udvendige vinduer og døre. Strandhotellet Blokhus har her fået en dobbelt franskdør, der fungerer som branddør.

Fyldningsdøre tilpasset udvendige vinduer og døre

Da Strandhotellet Blokhus åbnede i 2017, var det med et ønske om at videreføre de danske badehoteller. Hotellet rummer mange faciliteter og kan blive en attraktiv destination for mange mennesker året rundt. Vahle leverede fyldningsdøre til dette eksklusive strandhotel.

Advokatægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup opførte hotellet ved hjælp af arkitekt Jørgen Ussing fra Brix Nordberg Arkitektur (tidligere UBN Arkitekter), der tegnede et originalt badehotel. Vahle udviklede de specielle fyldningsdøre i samarbejde med arkitekten. De franske døre i stueetagen, receptionen og restauranten er smukt afstemt med de udvendige vinduer og døre. Løsningen giver hotelgæsterne en oplevelse af ro og kvalitet og fyldningsdørenes udtryk stemmer overens med vinduer ved hotellet.

Læs mere om fyldningsdøre her

Klassiske fyldningsdøre, sender tankerne tilbage til 1940'erne. Selvom de er bygget med moderne materialer, er det bygget af klassiske principper.

Her ses en klassisk fyldningsdør, med messinghåndtag.

Lyddæmpende branddøre med messingdetaljer

De franske døre er udført som branddøre med integrerede, skjulte dørpumper, der forener moderne funktionalitet og et klassisk udtryk. Værelsesdørene er fyldningsdøre der er  lyddæmpende og fungerer som branddøre. Alle fyldningsdøre har et stilrent, enkelt udtryk, der bringer strandhotellets historie til live.

Læs om vores franske døre her

Dørtrinnene er erstattet af fem millimeter messingskinner, der matcher dørgreb og hængsler i messing, som alle dørene har.

Følg os på Instagram

Den tunge dør er en positiv oplevelse

Hoteldirektør, Anders Thorsager, fortæller, at gæsterne kommenterer dørene under deres besøg. De siger, at det er en fornøjelse at opleve en massiv, tung dør. Døren minder både gæsterne om foregangs tider og sørger for, at der ingen støj er på værelserne. Læs mere om Dørens overbevisende lukkelyd på bloggen.

Fyldningsdøre med fokus på håndværk

Den ene af de to ejere, Marie Louise Ebdrup, forklarer, at kvalitet, hygge og gedigenhed har været nøgleord i skabelsen af hotellet. Gamle, stolte håndværkstraditioner er blevet valgt sammen med kvalitetsmaterialer. Derfor var ægteparret ikke i tvivl om, at de ville have fyldningsdøre fra Vahle, som lever op til moderne krav og er lavet så fantastisk, at man ikke ser, at det er en brand- eller lyddør.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD 

 

Arkitekt Brix Nordberg Arkitektur

Teknisk beskrivelse Fyldningsdøre ∙ Dobbelt franske døre ∙ BD30 ∙ BD60 ∙ 35dB 

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os