Moderne branddøre af træ

Branddørene i BESTSELLER har en overflade i eg og skjulte hængsler, der taler ind i en moderne virksomhed

 

Her ses den flotte branddør med glat overflade i eg.

Branddørens overparti fremhæver rummets højde

Branddørene har en overflade i eg, der går igen i overpartiet. Overpartiet skaber en illusion om, at døren går helt til loftet, hvilket givet et flot visuelt udtryk. Med overpartiet fremhæver døren rummets højde, hvilket gør udtrykket større og mere overdådigt.

I samarbejde med arkitekten, fandt vi den rette balance mellem funktion og følelse. I dette tilfælde var der nogle sikkerhedskrav, døren skulle opfylde før den kunne godkendes som en branddør. Samtidig er det vigtigt, at døren til mødelokalet kan lukkes, så man ikke forstyrrer resten af kontoret. Disse døre passer direkte ind i en moderne virksomhed, hvor alle behov er belyst og opfyldt.

Se flere af vores projekter her

I 2015 byggede BESTSELLER en ny kontorbygning på Aarhus havn. Fra bygningen har man udsigt til byen på den ene side og havet på den anden side. Vahle leverede indvendige døre til erhvervsdomicilet tegnet af C.F. Møller Architects.

Indvendige døre spreder varme i det rå miljø

Dørene er lavet som branddøre med skjulte hængsler og dørpumper, det som man i folkemunde kaldes for en dørstopper, så udtrykket bliver så rent som muligt. De indvendige døre står​ i flot kontrast til den rå betonvæg og bidrager med en varm stoflighed, der bløder et ellers hårdt interiør op. Her bliver døren et arkitektonisk element i byggeriet, hvilket du kan se mere om på bloggen i Vahle kæmper for den fede dør!

 

De høje, mørke døre har et minimalistisk udtryk. I denne bolig har de sorte skydedøre på samme måde et enkelt udtryk, da skydedørsskinnen er skjult.

Bemærk hvordan døren varmer det kolde beton op, og giver et råt, moderne look.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Arkitekt C.F. Møller Architects

Teknisk beskrivelse Glatte døre ∙ BD30, BD60, 35dB ∙ Integrerede hængsler og dørlukkere ∙ Overparti er en del af karm

Galleri
Andre projekter
Kontakt os

Kontakt os