Blackbird Air Charter

Blackbird Air Charter er en helt ny og enormt ambitiøs terminalbygning, hvor der overalt er bygget med udgangspunkt i at bygge ekstraordinært. Terminalbygningen er cylinderformet, bygget i 6 etager og skiller sig visuelt ud fra omgivelserne ved at stikke cirka 20 meter i vejret.

Træder du ind ad døren, så vil du blive mødt af nogle helt særlige og unikke arkitektoniske løsninger, som er kendetegnet ved få materialer af høj kvalitet og teknisk avancerede valg.

Krumme døre der omkranser trappen

I centrum af den cylinderformede bygning er der en rund trappe, og rundt om den er der forskellige typer af rum. Det betyder at alting runder, også de døre der vender udadtil.

 

 

 

 

 

De krumme døre er lavet som en panel door med skjulte hængsler, som gør det muligt at integrere dørpartiet fuldstændig i vægpanelerne.

Væg og døre er produceret i nøjagtigt det samme træ, så træet kan få den samme overfladebehandling overalt, og dermed få det samme udtryk. Dørpartiet består af et dørblad og et overparti.

Egetræsdøre er centrum i stort glasparti

 

Dette dørparti står næsten som en obelisk i den store glasvæg.

Hele bygningen er præget af masser af lys og transparens. Dørene står snorlige og fuldstændigt plant med glasvæggene.

Egetræsdøre i effektfuld kontrast til marmor

Det gyldne egetræ står smukt og roligt i kontrast mod vægge der er beklædt med en unik og effektfuld mørk marmor.

Den skjulte dørpumpe sikrer er enkelt, elegant og kompromisløst svar på dørautomatik.

Teknisk beskrivelse: Glatte døre  Overpartier . BD30, BD60 ∙ Lyddøre ∙ Skjulte hængsler ∙ Panel door ∙ Skjult dørpumpe ∙ Egetræ

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGENTENDE TILBUD

Galleri
Andre projekter