Vedligehold dine døre

 

Vahle døre er lavet af de bedste materialer, for at give dig en dør af høj kvalitet, der har en lang levetid. Vil du sikre, at døren har en flot glans og fungerer optimalt også efter mange års brug, skal du pleje døren, ligesom ethvert andet møbel i dit hjem. Rengør døren og smør den efter behov, så har den næste generation også en smuk dør.

 

Rengør døren jævnligt

Har du døre, der er færdigmalet af Vahle, anbefaler vi, at du jævnligt tørrer dørenes overflader af med en fugtig klud. Selvom dørene måske ikke ser beskidte ud, sætter fingreaftryk sig. Og hvis du tænker på, hvor mange gange du dagligt tager i dørene, bliver det til mange aftryk på kort tid. Særligt smudsige områder kan du rengøre med et mildt opvaskemiddel. Er dørene overfladebehandlet af entreprenøren, skal du følge deres anvisninger.

 

SE VEJDLEDNING TIL DRIFT & VEDLIGEHOLD

Hvid fyldningsdør indvendig.

Hvid fyldningsdør med unikke udskæringer i dansk villa.

Trædøre og glasdøre, indvendig.

Indvendige døre af eg og franske døre med rammer af eg.

Smør døren efter behov

Dørens hængsler, lås og andre bevægelige metaldele smører du efter behov, dog minimum én gang om året. Knirker døren eller er den svær at låse, er det et tegn på, at døren trænger til at blive smurt. Du skal bruge almindelig syrefri olie (symaskineolie), som forhandles i de fleste byggemarkeder.

 

Hold en passende luftfugtighed

Når døren er installeret i dit hjem, er det vigtigt, at rummene har en passende luftfugtighed. Vahle døre er lavet af træ, og når træet skifter fugtighed, kan der opstå mindre revner i dørens overflade. For at undgå dette, anbefaler vi en relativ luftfugtighed på 40-55%. Du måler luftfugtigheden med et hygrometer. Har dit hjem mekanisk rumventilation, skal det være hygrostatstyret for at undgå, at døren tørrer ud.

 

SE SOMMERHUS MED INDVENDIGE DØRE AF EG

Kontakt os