Vores værdier

 

Vahle hjælper nytænkende arkitekter og private æstetikere med at realisere den fede dørløsning, der holder i form, funktion og følelse.

 

Et produkt af ægte håndværk

Vi kæmper for at udbrede dørens arkitektoniske muligheder og bevare det ægte håndværk. Vores kloge hænder og innovative øjne skaber et bæredygtigt produkt af træ ved at forene håndværk, funktion og design. Vi producerer fyldningsdøre, der bevarer historien og glatte døre, der skaber historie.

 

Kvalitet i døren og i livet

Vi går op i dørens høje kvalitet, fordi vi går op i det gode liv. Vi tilbyder faglig stolthed og daglig trivsel, fordi kvalitet i døren og i livet er et bevidst valg.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vahle døre er produceret af massivt træ og finér.

Vahle døre er fremstillet af massivt træ eller finér. Se disse minimalistiske branddøre med en overflade af eg.

Medarbejdernes evne og engagement er Vahles fundament.

I Mørke fremstiller vi alle indvendige døre. Medarbejdernes kloge øjne og hænder sikrer dørens høje kvalitet.

Fremstilling

 

I Mørke på Syddjurs fremstiller vi alle døre. Værkstedets medarbejdere rummer en bred vifte af kompetencer og erfaringer. Deres evner og engagement er virksomhedens fundament. Følg Vahle på Linkedin.

 

Kloge øjne og hænder

I produktionen kontrollerer vi alle processer fra start til slut. Mange af medarbejderne har været hos Vahle i mere end ti år. Det er deres kloge øjne og hænder, der giver den gode kvalitet og sikrer din tilfredshed i brugen af døren.

 

Ethvert stykke træ er afgørende

Hos Vahle har vi høje krav til det håndværk, vi leverer. Ethvert stykke træ behandles som en vigtig enhed i dørens samlede helhed. Hver del af døren bliver til med stor omhu, inden den sendes afsted fra Vahle til montering i dit hus.

 

Historie

 

Igennem årtier har Vahle fremstillet speciallavede indvendige døre. Vahle Døre & Vinduer blev grundlagt i 1976 af Svend Vahle Hansen som en tømrervirksomhed.

 

Reaktion mod manglende kvalitet

Da funktionsdøre med krav til brand og lyd kom på markedet i 1980'erne, så Svend Vahle Hansen, hvordan producenterne gik på kompromis med håndværket for at opfylde de nye krav. Han besluttede sig for at gøre noget ved den manglende kvalitet. Det blev starten på den vigtigste egenskab ved Vahle døre: Funktion og håndværk er ligeværdige elementer i dørens design.

 

Klassiske og moderne døre

Fra 1990 fokuserede virksomheden på produktionen af replikadøre til bevaringsværdigt byggeri. Med godkendelsen til at producere glatte branddøre i 2013, inkluderer Vahles sortiment også moderne døre. I dag leverer Vahle både til historisk og moderne arkitektur, der tog fart med pinoldøre i det anerkendte Tietgenkollegium og de specialdesignede døre i det nye BESTSELLER domicil.

 

Vahle døre er lavet i hånden af erfarne og faglærte medarbejdere.

Funktion og håndværk er ligeværdige elementer i dørens design. Pinoldørene til Tietgenkollegiet var med til at udvikle potentialet i den moderne dør.

 

Vahle blev grundlagt i 1976 af Svend Vahle Hansen.
Vahles bestyrelse skaber en solid base for virksomhedens fremtid i vækst, mod nye mål og udfordringer.

Vahles bestyrelse skaber en solid base for virksomhedens fremtid i vækst, mod nye mål og udfordringer.

Bestyrelse

 

Søren Chr. Madsen - Cand.merc. (formand) 

          Adm. direktør JPS Clemens A/S

Jan Rasmussen - Bygningsingeniør

          Adm. direktør Dansk Administrationscenter A/S​

Svend Vahle Hansen - Tømrer

          Stifter af Vahle Døre & Vinduer A/S

Birgit Gjøl Nielsen - Cand.oecon.

          DGI Kommunikation og Marketing / Direktionsmedlem​

Ole Mølby - Cand.merc.

          Adm. direktør Vahle A/S

 

Virksomheden er i dag et aktieselskab, som ejes af Ole Mølby. Han er hovedaktionær og varetager den daglige ledelse. JPS Clemens A/S er aktiv mindretalsaktionær for det overordnede selskab. Der er tilknyttet en professionel bestyrelse til at varetage den kontinuerlige udvikling.