Vores værdier

 

Vahle hjælper nytænkende arkitekter og private æstetikere med at realisere den fede dørløsning med respekt for håndværk, form, funktion, historie og miljø.

 

Ægte håndværk der bevarer og skaber historie

Vi kæmper for at udbrede dørens arkitektoniske muligheder og bevare det ægte håndværk. Vores kloge hænder og innovative øjne skaber et bæredygtigt produkt af træ ved at forene håndværk, funktion og design.

Vi producerer fyldningsdøre, der bevarer historien og glatte døre, der skaber historie.

 

Kvalitet i døren og i livet

Vi går op i dørens høje kvalitet, fordi vi går op i det gode liv. Derfor arbejder vi ud fra en grundlæggende respekt overfor vores fælles historie, for miljøet, for håndværket, for vores medarbejdere og vores omverden.

Når du vælger en Vahle dør, vælger du en dør for og til det gode liv. Fordi kvalitet i døren - og i livet – er valg du skal tage med omhu

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Massiv træ.

Vahle døre er fremstillet af massivt træ eller finér.

Vahle døre, produktion.

Vahle medarbejdernes kloge øjne og hænder sikrer dørens høje kvalitet.

Fremstilling

 

I Mørke på Syddjurs fremstiller vi alle døre. Værkstedets medarbejdere rummer en bred vifte af kompetencer og erfaringer. Deres evner og engagement er virksomhedens fundament.

 

Kloge øjne og hænder

I produktionen kontrollerer vi alle processer fra start til slut. Mange af medarbejderne har været hos Vahle i mere end ti år. Det er deres kloge øjne og hænder, der giver den gode kvalitet og sikrer din tilfredshed i brugen af døren.

 

Ethvert stykke træ er afgørende

Hos Vahle har vi høje krav til det håndværk, vi leverer. Ethvert stykke træ behandles som en vigtig enhed i dørens samlede helhed. Hver del af døren bliver til med stor omhu, inden den sendes afsted fra Vahle til montering i dit hus.

 

Historie

 

Igennem årtier har Vahle lavet unikke indvendige døre. Vahle Døre & Vinduer blev grundlagt i 1976 af Svend Vahle Hansen som en tømrervirksomhed.

 

Reaktion mod lav kvalitet

Da funktionsdøre med krav til brand og lyd kom på markedet i 1980'erne, så Svend Vahle Hansen, hvordan producenterne gik på kompromis med håndværket for at opfylde de nye krav. Han besluttede sig for at gøre noget ved den manglende kvalitet. Det blev starten på den vigtigste egenskab ved Vahle døre: Funktion og håndværk er ligeværdige elementer i dørens design.

 

Klassiske og moderne døre

Fra 1990 fokuserede virksomheden på produktionen af replikadøre til bevaringsværdigt byggeri. Med godkendelsen til at producere glatte branddøre i 2013, inkluderer Vahles sortiment også moderne døre. I dag leverer Vahle både til historisk og moderne arkitektur, der tog fart med pinoldøre i det anerkendte Tietgenkollegium og de specialdesignede døre i det nye BESTSELLER domicil.

 

Vahle håndværk.

Funktion og håndværk er ligeværdige elementer i dørens design.

Indvendige døre fra Vahle.
Indvendige døre i dansk design.

Vahles bestyrelse skaber en solid base for virksomhedens fremtid.

Bestyrelse

 

Søren Chr. Madsen - Cand.merc. (formand) 

          Adm. direktør JPS Clemens A/S

Jan Rasmussen - Bygningsingeniør

          Adm. direktør Dansk Administrationscenter A/S​

Svend Vahle Hansen - Tømrer

          Stifter af Vahle Døre & Vinduer A/S

Birgit Gjøl Nielsen - Cand.oecon.

          Business Developer Arcane Tinmane ApS​

Ole Mølby - Cand.merc.

          Adm. direktør Vahle A/S

 

Virksomheden er i dag et aktieselskab, som ejes af Ole Mølby. Han er hovedaktionær og varetager den daglige ledelse. JPS Clemens A/S er aktiv mindretalsaktionær for det overordnede selskab. Der er tilknyttet en professionel bestyrelse til at varetage den kontinuerlige udvikling. Følg Vahle på Linkedin.