Vores værdier

 

Vahle døre er et produkt af håndværk, funktion og design, der holder i generationer.

Døre til generationer

Med afsæt i danske håndværkstraditioner skaber vi et ægte produkt af høj kvalitet. Vi designer indvendige døre til tidligere generationers historiske arkitektur og til fremtidige generationers moderne arkitektur.

Et produkt, der skaber kvalitet i dit liv

Om du ønsker en klassisk fyldningsdør eller en moderne, glat dør, skal døren være en vigtig enhed i arkitekturens samlede helhed. Vi sigter vi mod at fremstille døren, der skaber kvalitet i dit liv og livet i fremtiden.

Innovation og ægthed

Vi stræber efter at tilbyde dig den bedst mulige løsning i en innovativ og ærlig tilgang. Således bliver døren af en kvalitet, der holder i generationer. Kontakt os, og vi starter processen omkring dit projekt.

Fremstilling

På fabrikken i Mørke på Syddjurs fremstiller Vahle alle døre. Her foretager vi selv opskæring af træ, høvling, udstemning, tapning, samling og maling.

Kloge øjne og hænder sikrer kvalitet

Vi kontrollerer således alle processer fra start til slut. Processerne foretages af faglærte medarbejdere. De fleste medarbejdere har været hos Vahle i mere end ti år. Det er de kloge øjne og hænder, der giver den bedste kvalitet.

Grundig udførelse

Hos Vahle har vi en holdning til det håndværk, vi leverer. Hvert stykke træ behandles som en vigtig enhed i dørens samlede helhed. Hver del af døren bliver til med stor omhu, inden den sendes afsted fra Vahle til montering i huset.

25 medarbejdere

I alt er der 25 ansatte fordelt mellem kontor og værksted. På værkstedet er der en bred vifte af kompetencer og erfaringer. Deres evner og engagement er virksomhedens fundament.

Historie

Vahle har igennem årtier lavet specialdøre til tidstypisk arkitektur. Ethvert projekt er specielt planlagt og udtænkt igennem en proces mellem Vahle og bygherre/arkitekt for at skabe det bedst mulige resultat.

Håndværket skal ind i døren

Vahle Døre & Vinduer blev grundlagt i 1976 af Svend Vahle Hansen som en tømrervirksomhed. Da funktionsdørene med krav om brandsikring og lyddæmpning kom på markedet, erfarede tømreren, at producenterne gik på kompromis med håndværket for at opfylde de nye krav. Som en reaktion på den manglende kvalitet i funktionsdørene begyndte Svend Vahle Hansen at producere døre, hvor både funktion og håndværk er elementer i dørens design.

Dørproduktion kræver nye lokaler

Fra 1990 fokuserede virksomheden udelukkende på produktionen af replikadøre, der kunne godkendes til bevaringsværdigt byggeri. Vahle voksede og rykkede derfor i 2009 ind i nye lokaler.

Den moderne dør vinder frem

I 2013 fik Vahle godkendelse til at producere glatte branddøre. Dermed kunne sortimentet udvides til også at inkludere moderne døre. Virksomheden leverer nu både til historisk og nutidig arkitektur. Opførelsen af det anerkendte Tietgenkollegium af Lundgaard & Tranberg Arkitekter synliggjorde potentialet i den moderne dør. Vahle leverede pinolhængte døre med brandsikring til kollegiets teknikrum, der fremstår som en integreret del af arkitekturens samlede kunstværk. De specialdesignede døre er også en del af BESTSELLERs nye kontorbygning af C.F. Møller på Aarhus Havn. Her findes branddøre med en overflade i eg, skjulte hængsler og integrerede dørpumper.

Bestyrelse

Søren Chr. Madsen - Cand.merc. (formand) 

          Adm. direktør JPS Clemens A/S

Jan Rasmussen - Bygningsingeniør

          Adm. direktør Dansk Administrationscenter A/S​

Svend Vahle Hansen

          Stifter af Vahle Døre & Vinduer A/S

Birgit Gjøl Nielsen - Cand.oecon.

          DGI Kommunikation og Marketing / Direktionsmedlem​

Ole Mølby - Cand.merc.

          Adm. direktør Vahle A/S

 

Virksomheden er i dag et aktieselskab, som ejes af Ole Mølby. Han er hovedaktionær og varetager den daglige ledelse. JPS Clemens A/S er aktiv mindretalsaktionær for det overordnede selskab. Der er tilknyttet en professionel bestyrelse til at varetage den kontinuerlige udvikling. Dette skaber en solid base for virksomhedens fremtid i vækst, mod nye mål og udfordringer.