Vahles kloge øjne og hænder

 

Vahle producerer og udvikler indvendige trædøre til historisk og nutidig arkitektur. Vi betragter døren som et vigtigt, arkitektonisk element, som kræver sin del af arkitekturens samlede omtanke.

Rådgivning giver det bedste resultat

Ethvert projekt er specielt planlagt og udtænkt igennem en proces mellem Vahle og bygherre/arkitekt for at skabe det bedst mulige resultat. Vi indgår meget gerne i rådgivningsprocessen, så vores ekspertise kan forenes med jeres ideer.

Medarbejdere kontrollerer alle processer

Dørene bliver fremstillet på fabrikken i Mørke på Syddjurs. Alle processerne i produktionen foretages af faglærte medarbejdere. De fleste medarbejdere har været hos Vahle i mere end ti år. Det er de kloge øjne og hænder, der giver den bedste kvalitet.

Fra tømrervirksomhed til aktieselskab

Vahle Døre & Vinduer blev grundlagt i 1976 af Svend Vahle Hansen som en tømrervirksomhed. Fra 1990 fokuserede virksomheden udelukkende på produktionen af døre. Vahle voksede og rykkede derfor i 2009 ind i nye lokaler. Vahle A/S er i dag et aktieselskab, som ejes af Ole Mølby, med omkring 25 ansatte.

 

 

Hvem? Vahle A/S

Hvad? Dansk dørproducent, der udvikler indvendige trædøre til historisk og nutidig arkitektur.

Hvor? Mørke, Syddjurs, Danmark

Hvordan? Vi skaber døre indenfor to kategorier: Den klassiske fyldingsdør og den moderne, glatte dør. Vores tilgang følger den nordiske arkitekturtradition, hvor nytte, skønhed og holdbarhed er ligeværdige størrelser. Vore faglærte medarbejdere kontrollerer alle processer fra start til slut.

Hvorfor? Vahle døre er produktet af håndværk, funktion og design. Vi betragter døren som en vigtig arkitektonisk komponent. Døren er en vigtig enhed i arkitekturens samlede helhed.

Til hvem? Tietgenkollegiet, Amalienborg - Frederik VIII’s Palæ, Hotel d’Angleterre, Det Kongelige Teater, Stella Maris Hotel de Luxe, BESTSELLER, DOKK1, Jorcks Passage, Christiansborg Slot; Drabantsalen og Kobberkøkkenet, Hotel Randers, Strandhotellet Blokhus, Det Grå Fyr i Skagen, Copenhagen Plant Science Center, Sct. Mortens Kirke og private husejere.