Arkitektoniske døre

 

Hvem? Vahle A/S

Hvad? Dansk dørproducent, der skaber indvendige døre af høj kvalitet. Vi producerer klassiske døre og moderne døre i det design, du ønsker.

Hvor? Mørke, Syddjurs, Danmark

Hvordan? Ved at forene håndværk, funktion og design, skaber vi et produkt, der holder i generationer. Med afsæt i danske håndværkstraditioner, designer vi fyldningsdøre, der bevarer historien og glatte døre, der skaber historie. Sammen med dig realiserer vi den fede dør, der holder i form, funktion og følelse.

Hvorfor? Vi går op i dørens høje kvalitet, fordi vi går op i det gode liv. Døren skal skabe kvalitet i dit liv og livet i fremtiden ved at være et centralt element i arkitekturen og interiøret.

Til hvem? Tietgenkollegiet, Amalienborg - Frederik VIII’s Palæ, Hotel d’Angleterre, Det Kongelige Teater, Stella Maris Hotel de Luxe, Den Gamle Nationalbank, Dinesen Showroom, BESTSELLER, Dokk1, Jorcks Passage, Christiansborg Slot, Hotel Randers, Strandhotellet Blokhus, Brahetrolleborg Gods, Det Grå Fyr i Skagen, Copenhagen Plant Science Center, Sct. Mortens Kirke, Silkeborg Rådhus, Egeris Kirke, Sct. Pauls Kirke og private husejere.

 

FØLG VAHLE PÅ LINKEDIN

Dobbeltdør med fyldninger i hvid.

 

Glat dør af eg som brand- og lyddør.

Kontakt os